R E V I E W – Cawston Press.

Van D-drinks een leuk frisdrank pakket mogen ontvangen voor aankomend weekend, want dan is het HALLOWEEN! En nu we toch met z’n allen thuiszitten kan ik het net zo goed hier gezellig maken. Gordijnen dicht, kaarsje aan, een griezelfilm op en lekker genieten met de frisdrank Cawstone Press.

puur natuur in een blikje.

Cawston Press:
Verfijnde smaken zijn steeds populairder en met de dranken van Cawston Press wordt hier perfect op ingespeeld. Cawston Press is gemaakt voor en door mensen met een passie voor heerlijke verrassende dranken! De balans tussen het echte fruit in combinatie met bruisend water zorgt voor de perfecte beleving. Ze gebruiken de beste ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd om de meest pure smaken te creëren. Gemaakt met simpele en vertrouwde ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder toegevoegde suikers! Tegenwoordig hebben steeds meer mensen behoefte aan een non-alcoholisch drankje dat niet te zoet is maar wel veel smaak heeft, Cawston Press speelt hier op in. 

Ontvangen:
Cawston Press heb je in 3 verschillende smaken:
* 1 blik je Cawston Press sparkling Apple & Rhubarb.
* 1 blikje Cawston Press Ginger Beer.
* 1 blikje Cawston Press Elderflower Lemonade.

Wat vinden we ervan:
We gingen hem met 2 volwassenen en 1 kind van 9 testen.

* Cawston Press sparkling Apple & Rhubarb.
Een sprankelende frisdrank gemaakt met friszure rabarber, geperste appels en koolzuurhoudend water. 
De frisdrank heeft een zacht en fruitig appelsmaak. Rabarber proef je heel lichtjes, ver weg. Appel is meer aanwezig en je proeft hem lang na. De combinatie van appelsap en water vind ik perfect. Je hebt toch die lekkere appelsmaak zonder dat mega zoete en dat maakt het, in combinatie met de bubbels, echt een heel verfrissend drankje. Erg lekker!

* Cawston Press Ginger Beer.
Een pittige ode aan een tijdloze klassieker, met gemberextract, frisse appels en koolzuurhoudend water.
De Gember is aanwezig. Het heeft een zachte smaak maar na wat slokjes is hij toch wat scherp. De appelsmaak proef je heel even en de gember blijft hangen. Je moet gember wel écht lekker vinden om dit drankje te waarderen. Al vond mijn zoontje van 9 deze weer erg lekker!

* Cawston Press Elderflower Lemonade.
Een frisdrank van vlierbloesem, geperste citroenen & appels en koolzuurhoudend water. 
Een fijne frisse frisdrank en ik denk met hete dagen erg lekker om heel koud te drinken! Zacht en fruitig. De vlierbloesem en de citroen proef je goed. Deze vonden wij allemaal erg lekker.

Conclusie:
Cawston Press sparkling Apple & Rhubarb en Cawston Press Elderflower Lemonade was hier favoriet! Mooie frisse fruitsmaken met wat extra’s.

Ik denk met de zomerdagen erg lekker om heel koud te drinken!
Alle frisdrank is zonder suiker en daar ben ik erg blij mee.

Heb jij al eens iets van Cawston Press gedronken? Je kan ze vinden bij de Jumbo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39