R E V I E W – Moonpops

Een leuk popcorn pakket mogen ontvangen voor aankomend weekend, want dan is het HALLOWEEN! En nu we toch met z’n allen thuiszitten kan ik het net zo goed hier thuis gezellig maken. Gordijnen dicht, kaarsje aan een griezelfilm op en lekker en gezond snacken met de popcorn van Moonpop.

biologische popcorn

Moonpop:
Moonpop is nieuw op de Nederlandse markt en richt zich tot de bewuste consument met gezonde, biologische popcorn. Zo is de popcorn vegan én glutenvrij, zorgt de mais voor gezonde vezels en werkt de kokosnootolie cholesterolverlagend. Het is dus niet alleen een lekker, maar ook een gezonder alternatief dan de traditionele in olie gebakken (aardappel)chips of mierzoete popcorn. Je krijgt het beste van twee werelden: heerlijke smaken zonder een vettig randje. Ideaal voor iedereen die een lekker tussendoortje of late night snack zoekt maar zich tegelijkertijd bewust is van wat hij eet. Moonpop bestaat uit 3 verschillende smaken.
Farmers Paprika beschikbaar in 30 gr en 75 gr
Lovely Sweet’N Salty beschikbaar in 25 gr en 90 gr 
Sailor Sea Salt beschikbaar in 35 gr en 60 gr 
De kleine zakjes zitten verpakt per 16, de grote zakken per 10 in een doos.

Ontvangen:
* Moonpop popcorn Farmers Paprika.
* Moonpop popcorn Lovely Sweet’N Salty.
* Moonpop popcorn Sailor Seasalt.

Wat vonden we ervan:
Moonpop popcorn Farmers Paprika:
Is doorheen de jaren een enorm populaire smaak geworden in de categorie van de aardappelchips. Een gezonde alternatief voor chips. De fijne blend van paprika, gerookt zout en komijn komt het best tot zijn recht bij een aperitiefmoment, een afternoonbite, of gewoon bij een leuke film.

Wij vonden dit een hele lekkere popcorn. Je proeft duidelijk de gerookte paprika. Het is een zoutige maar een zoetige popcorn. Een heerlijke popcorn maar niet heel knapperig en dat is wel jammer. De paprika geeft niet veel af aan je handen zoals je wel bij de chips hebt en dat is erg fijn!

Moonpop popcorn Lovely Sweet’N Salty:
Een combinatie met een kleine crunch van gekarameliseerde suiker en een snuifje zout. Voor je het weet is je zak op en wil je verder op ontdekkingstocht.

Een erg lekkere zoetige popcorn maar een tikkeltje zout. Dit is een echte dooreter en hier kan je niet vanaf blijven! De popcorn is goed knapperig.
Dit is de favoriet bij het gezin.

Moonpop popcorn Sailor Seasalt:
Een zeezoute popcorn die voor de zoute popcornliefhebber gewoon lekker zoutig is. Ik hou persoonlijk niet van zoute popcorn maar de rest van het gezin wel en die vonden de popcorn heerlijk. De popcorn is goed knapperig en niet taai.

Conclusie:
alle 3 de smaken zijn hier goed bevallen. Op nummer 1 staat de Lovely Sweet’n Salty popcorn. Deze zal ik zeker kopen!
Als nummer 2 komt de zoute popcorn Sailor Sea Salt. Mijn zoon vond deze erg lekker. Voor hem zal ik zeker deze ook zeker eens kopen.
Als nummer 3 komt de Farmers paprika popcorn. Het is een lekkere popcorn maar niet ons ding.
De smaak van paprika is zeker terug te proeven maar ik ga toch voor de zoete versie.

Wil jij ook de popcorn van Moonpop popcorn proeven? Je kan de popcorn vinden op de Nederlandse markt bij Ekoplaza, diverse zelfstandige supermarkten, Body & Fit, Supspace, The Leann en de Glutenvrijwebshop. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39