R E V I E W – Innocent smoothie

Innocent heeft iets nieuws. Innocent super smoothies en ik mag er 3 uittesten.
Een super smoothie is een combinatie van fruit, groente, zaden, plantaardig materiaal met een beetje extra vitamines.

Innocent:
Nadat ze smoothies verkochten op festivals zijn ze in 1999 in Londen een bedrijfje begonnen. Boven hun stand hadden ze heel simpel een groot bord opgehangen met daarop de vraag: ‘Moeten wij onze baan opzeggen om deze smoothies te gaan verkopen?’ In twee grote vuilnisbakken (JA en NEE) konden de bezoekers stemmen nadat ze geproefd hadden. Aan het einde van het weekend was de JA vuilnisbak zo vol dat ze ontslag hebben genomen en innocent drinks kwam tot start.
Sinds die dag maken ze gezonde smoothies, en nu ook sap en kokoswater, die er hopelijk voor helpen zorgen dat mensen goed en lang leven.

In 2004 werd de eerste innocent smoothie verkocht in Nederland; bij de Bijenkorf. Nu vind je de smoothies en sappen op veel meer plekken. Zo zijn ze nu te koop bij Albert Heijn, Plus en Jumbo supermarkten, maar ook bij de Kiosk, benzinestations, in vele bedrijfskantines en gezellige lunchtentjes.

Ontvangen:
een gekoelde doos met 3 flesjes super smoothies.
* Een fles Antioxidant
* Een fles Intotheblue
* Een fles Culture crush

Wat vonden we ervan:
Antioxidant: deze Smoothie zit vol met fruit, groente en andere goede dingen zoals saffloer, spirulina en matcha. Heerlijk van smaak. Ik vond hem fruitig, zoetig en zacht. Je proeft duidelijk de combi van kiwi en komkommer.

Intotheblue: Deze smoothie is rijk aan vitamine B3 en B6 die bijdragen tot een normale psychologische functie en aan vitamine C, dat bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Van deze smoothie heb ik een smoothie bowl van gemaakt. Uiteraard is het meer een drink smoothie maar ik heb hem als een basis gebruikt. Heerlijk met Bevroren banaan, granola en nog meer fruit! Dit is goed te doen hoor!

Culture crush: Culture crush is een heerlijke culturele mengelmoes van appel, banaan, kokosnoot, mango, kers, gember, vitaminen, en zoveel gezonde bacteriën dat je er bijna cultureluurs van wordt! Ik proefde vooral banaan en ver weg proefde ik de gember terug. Lekker zoet, niet te.

Conclusie:
de drankjes zijn allemaal lekker. De smoothies zijn 100% fruit en 100% natuurlijk. Innocent gebruikt geen geur-, kleur- en smaakstoffen, geen rare E-honderdnogwatnummers, geen geconcentreerde sappen, geen suiker en geen water. Zelf vind ik ze toch nog vrij zoetig van smaak. Het is zeker een gezond drankje, geen rare fratsen eraan! Of jij het ook moet kopen? Tuurlijk! Zie je ze in de schappen? Neem eens gewoon 1 mee om te proeven.

Op de website zie je de verschillende smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39