Top 5 wraps gerechten.

Vandaag deel ik de 5 populairste wraps recepten van de afgelopen periode met jullie. Heb je nog geen idee wat je de komende tijd kan gaan eten? Neem dan zeker even een kijkje in dit overzicht.

#1 Wraps met pulled chicken.

Wraps met pulled chicken.

Een heerlijk en makkelijk gerecht en favoriet bij groot en klein. De kip is heerlijk zacht en de saus wat zoetig met wat pit. Dit gaat genieten worden!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram kipfilet
  • 4 wraps
  • 2 kippen bouillonblokjes
  • klein blikje tomatenpuree
  • el paprikapoeder
  • el knoflookpoeder
  • 3 el ketjap manis
  • 1 el suiker (kan weg gelaten worden)
  • 3 el sweet chilisaus
  • ½ krop ijsbergsla
  • ½ komkommer
  • ½ paprika
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de kip in een pan met water en 2 kippen bouillonblokjes. Kook dit in 10 á 15 minuten gaar.
  • Snijd wat sla, paprika en komkommer klein.
  • Giet de kipfilet af, laat wat afkoelen en pluk de kip met 2 vorken uit elkaar.
  • Verhit een koekenpan met wat olijfolie en voeg de stukjes kip toe. Roer de paprikapoeder, tomatenpuree, knoflookpoeder, suiker, ketjap manis en sweet chili door de kip en laat dit even stoven.
  • Serveer de wraps met groente en pulled chicken.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord Kip & Gevogelte, makkelijke recepten, pulled chicken

#2 Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. 

Wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente.

Lekkere wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en Mexicaanse roerbakgroente. Makkelijk en snel klaar dus zeker iets voor jou!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 wraps
  • 400 gram Mexicaanse roerbakgroente
  • klein blikje mais
  • 600 gram kipfilet
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el kurkuma
  • 1 el kerriepoeder
  • 1 el korianderzaad
  • 1 el komijnzaad
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 el knoflookpoeder
  • zout
  • zakje sla naar keuze
  • olijfolie

Instructies
 

  • Snijd de kipfilet in blokjes. Meng alle kruiden in een bakje en voeg de kipfiletblokjes toe.
  • Eten er kinderen mee? Dan kan je de chilipoeder weglaten.
  • Verhit een wok met wat olijfolie en bak de kipfiletblokjes voor 4 minuten. Wel afentoe goed roeren.
  • Voeg na 4 minuten de roerbakgroente en de extra mais toe en roerbak dit voor 5 minuten mee. Blijf roeren anders bakt de groente aan.
  • Zet het vuur laag en zet een deksel op de wok zodat het nog even kan stoven.
  • Verwarm de wraps zoals op de verpakking staat vermeld.
  • Garneer de wraps met wat sla en vul de wraps met groente & kip.
  • Serveer met eventueel wat geraspte kaas, zure room, stukjes tomaat en stukjes komkommer.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord mexicaanse keuken, wraps met kip

#3 Vrolijke Carpaccio wraps.

Vrolijke Carpaccio wraps.

Deze carpaccio groente wraps zijn ontzettende leuk, vrolijk en natuurlijk mega lekker! Ze zijn ideaal voor bij een kersthapje, een feestje of gewoon als lekker hapje tussendoor.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 3 nofairytales groente tortilla’s
  • 3 el truffelmayonaise
  • 1 pak carpaccio
  • pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • handje sla naar keuze

Instructies
 

  • Smeer 1 el truffelmayonaise uit op de wrap en beleg deze met de plakjes carpaccio. Bestrooi met de pijnboompitjes, parmezaanse kaas en de sla.
  • Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze een half uurtje in de koelkast.
  • Haal de wraps uit de folie en snijd met een scherp mes de wrap in plakjes. Prikkertjes erin en klaar!
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, carpacciowraps, wraps

#4 Bietenwrap met krokante kip.

Bietenwrap met krokante kip.

Een heerlijke bietenwrap met krokante kipfilet met groente. Deze bietenwraps zijn al erg lekker laat staan gevuld met krokante kip, bacon en saus.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 pak Nofairytales bietenwraps
  • 2 krokante kipfilet
  • handje blaadjes ijsbergsla
  • handje blaadjes spinazie
  • plakjes komkommer
  • 4 plakjes bacon
  • 4 el mosterd-honingdressing
  • handje geraspte kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Bak de krokante kip met wat olijfolie in een koekenpan.
  • Bak de bacon krokant zonder olijfolie.
  • Beleg de wraps met wat sla, spinazie, plakjes komkommer, geraspte kaas en honing-mosterd dressing.
  • Als de krokante kip en bacon klaar zijn, snijd je elk kipfilet in 4 reepjes en beleg elk wrap met 2 repen kip met een plakje bacon erop.
  • Rol de wraps goed strak op.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord bietenwraps, Kip & Gevogelte, lunch recepten, wraps

#5 Quesadilla met mexicaans gehakt.

Quesadilla met mexicaans gehakt.

Geniet van deze overheerlijke Quesadilla met Mexicaans Gehakt, een smaakvolle traktatie voor het hele gezin!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 tomaten, in blokjes gesneden
  • klein blikje maïs, uitgelekt
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 zakje tacokruiden (Santa Maria)
  • 4 XL wraps
  • geraspte kaas (cheddar of een Mexicaanse kaasmix)
  • zure room
  • olijfolie

Instructies
 

  • Verhit een beetje olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en bak tot ze zacht en geurig zijn.
  • Voeg het rundergehakt toe aan de pan en bak het rul en bruin.
  • Voeg de tacokruiden toe en roer goed door het gehakt. Laat het geheel sudderen volgens de instructies op het zakje.
  • Voeg de tomatenblokjes en maïs toe aan het gehaktmengsel. Laat het nog een paar minuten sudderen tot de tomaten zacht zijn.
  • Verwarm een andere pan op middelhoog vuur. Leg een wrap in de pan.
  • Verdeel een deel van het Mexicaanse gehaktmengsel over de helft van de wrap.
  • Strooi een royale hoeveelheid geraspte kaas over het gehakt.
  • Vouw de wrap dubbel, zodat de vulling is ingesloten.
  • Bak de quesadilla aan beide zijden goudbruin en knapperig. Herhaal dit proces voor de overige wraps.
  • Snijd de quesadilla in driehoeken en serveer warm, eventueel met een schep zure room aan de zijkant.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord comfortfood, mexicaans, quesadilla, wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39