ETEN BIJ Yamas in Almere.

Wil je lekker en gezellig Grieks eten? Of genieten van het zonnetje op hun terras? Bij Grieks Restaurant Yamas in Almere ben je van harte welkom. 

Waar gegeten:

Yamas Restaurant is gevestigd in het centrum van Almere en biedt een uitgebreid assortiment van Griekse gerechten.

Menu en Prijzen:

Yamas Restaurant bevindt zich op een gezellig horecaplein in Almere. Ze bieden een onbeperkt Grieks tapasconcept waarbij je 2,5 uur lang 4 gerechten per ronde kunt bestellen. Let op dat de prijs op de tapaskaart afwijkt van wat op de website werd vermeld. Ook kan je gewoon via de kaart bestellen.

Inrichting en Sfeer:

De inrichting van Yamas Restaurant is sfeervol met zowel binnen- als buitenzitplaatsen. Het terras is ruim opgezet en biedt loungegedeeltes, hoewel een speciale rokershoek ontbreekt.

Eten:

De tapaskaart is uitgebreid en biedt een verscheidenheid aan Griekse gerechten, waaronder vegetarische opties, soepen, salades, vlees en vis. Wij hebben veel verschillende gerechten geprobeerd en de Souzoukakia, gekruide gehaktballetjes van de grill was wel de favoriet. De porties waren ruim voldoende en de smaken authentiek. Wij hebben genoten van de authentieke smaken en het concept van kleine Griekse tapashapjes. De enige tegenvaller was dat de derde en vierde rondes lang op zich lieten wachten en dat enkele verkeerde gerechten werden geserveerd. Ook werd drinken vergeten.

Bediening en Personeel:

Over het algemeen was het personeel vriendelijk en spraken de meesten Engels. Ondanks enkele fouten in de bediening, was de algehele ervaring positief.

Kosten:

Voor 2,5 uur onbeperkt eten met 2 personen op een vrijdagavond betaalde wij € 87,15, inclusief drankjes. Er was een kleine verwarring over de drankjes, waarbij te veel in rekening werd gebracht.

Herhaalbezoek?:

Ondanks enkele wachttijden en verwarring over de rekening zijn wij wel van plan om hier nog eens te eten. De heerlijke Griekse gerechten maakt veel goed.

Score | 6,5
CityMall Almere Belfort 14, 1315 VB Almere | website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39