R E V I E W – De Beste Drop Ooit.

De Beste Drop Ooit!

Dat moeten we nog maar even afwachten. Dit zeggen ze namelijk zelf maar dit moet ik eerst nog even zelf ervaren. Wat dat betreft ben ik wel dol op drop. Het liefst zacht en zoet, zoals kokinnetjes of Harlekijntjes drop. Maar nu mocht ik de drop testen van De Beste Drop Ooit van Klepper & Klepper.

De Beste Drop Ooit:
De Beste Drop Ooit komt voort uit een jarenlange studie onder hun klanten op de weekmarkt van Alkmaar. Klepper Sr. staat inmiddels zo‚Äôn 30 jaar met zijn snoepkraam op de vaste weekmarkt van Alkmaar en omgeving en heeft daar uitvoerig getest door drop uit te delen en de smaak te fijnproeven. Klepper Jr. is daarentegen buiten de gemeente Alkmaar gaan kijken om er achter te komen wat menig ander drop liefhebber daar over te zeggen had. 

Na vele jaren onderzoek was tijdens het 25 jarig jubileum van Klapper Sr. het juiste moment aangebroken. Ze hebben die 25 jaar niet stil gezeten en zo kon hij de klanten kennis laten maken met de klepperdrop. Met de smaak volzoet is het bij Klepper&Klepper allemaal begonnen. Het vervolg op de zoete variant was de mildzout. En met trots presenteren zij nu hun nieuwste variant honing.  De mildzout is met ongeraffineerd keltisch zeezout en de honing heeft 12% honing van Nederlandse kwaliteitshoning uit de Biesbosch (NL). Alle varianten zijn met liefde, zonder gluten en -gelatine.

Ontvangen:

Een doos met een mooi geschenkpakket met de 3 verschillende smaken drop.

3 losse zakken drop.

Linnentas met de logo.

Armband met de logo.


Wat vinden we ervan:

  • De zak Volzoet: Dit zijn de langwerpige drop. Dit is zeker een favoriet bij ons allemaal. Lekker zacht qua structuur en zoet van smaak. De drop is niet plakkerig en je proeft echt drop.
  • De zak Mildzout: Ik ben geen zoute dropliefhebber maar deze drop is echt mildzout. Bijna nog gewoon zoet vond ik. Dus goedgekeurd door mij! De drop snoep je (te) makkelijk weg. Gevaarlijk! Ook hier weer de pure smaak van drop en echt genieten.
  • De zak Honing: Honingdrop heb ik weleens vaker maar wat een verschil met de honingdrop van Klepper&Klepper! Dit is pas honingdrop! Geen taaie, harde en chemische honingsmaak maar ook gewoon weer de pure zachte dropsmaak met een vleugje honing. Een mooi klein rond dropje die je ook weer zo wegsnoept.

Conclusie:
Als je de drop van Klepper&Klepper hebt gegeten, valt de rest echt tegen. Ik meen het echt, de beste drop die wij hier ooit geproefd hebben! Deze drop moet gewoon in de supermarkten komen! De drop is in heel Nederland verkrijgbaar, maar lang niet in elke winkel. Eigenlijk is De Beste Drop Ooit alleen verkrijgbaar in de betere speciaalzaken. Mocht je ze tegenkomen, adviseer ik om dan zeker 3 zakken mee te nemen!

Kortom op zoek naar een zeer smaakvol, lekker dropje? Dan is naar ons mening Klepper&klepper echt een aanrader. Mag hopen dat Klepper&Klepper mij nog eens contacten als ze weer een nieuwe smaak bij hebben ūüėČ Nieuwsgierig naar hun drop? Kijk maar eens snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39