R E V I E W – Biteswelove

Ik mag 2 producten testen van Biteswelove. Ken je ze niet? Lees snel verder, want Biteswelove heeft 2 nieuwe smaken in hun assortiment. Crunchy Peas: een lichte borrelsnack op basis van geroosterde groene erwten. Ze zijn super knapperig en 60% minder vet dan vergelijkbare groentesnacks en ik mag 2 smaken testen.

Biteswelove:
Biteswelove maakt gezonde snacks op basis van noten, bonen en erwten. Bomvol smaak en met al het goede van plantpower. 2 ondernemers doken de wereld in van noten, kruiden en natuurlijke smaken en puzzelden net zo lang tot ze zeker wisten dat een handje bites jou de goede energie geeft om het beste uit jezelf te halen. Wat in 2015 begon als een online abonnement is uitgegroeid naar een internationaal merk van gezonde snacks. Met meer dan 800 verkooppunten in retail en meer dan 2.000 verkooplocaties in foodservice verkochten ze in 2019 meer dan anderhalf miljoen bites.

BitesWeLove heeft een online webshop waar je al je bites kan kopen. Lekker voor jezelf of als cadeau te geven. Keuzes genoeg!

Ontvangen:
Een doos met:
Crunchy Peas Paprika 100g
Crunchy Peas Paprika 35g
Crunchy Peas Black Pepper 100g
Crunchy Peas Black Pepper 35g

Wat vonden we ervan:
Crunchy Peas Paprika: Een natuurlijk tussendoortje op basis van geroosterde groene erwten. Gekruid met lekkere zoet-pittig gerookte paprika voor een volle, hartige smaak maar wel lekker smaakvol! Sommige geroosterde groene erwten zijn wat harder maar de smaak is goed. Een lekker en gezond snackje voor op de bank.


Crunchy Peas Black Pepper: Een natuurlijk tussendoortje op basis van geroosterde groene erwten. Subtiel gekruid met zeezout en zwarte peper. Ik ben zelf niet echt van de blackpepper, dus ik vond de nasmaak vrij pittig.

Conclusie:
Een heerlijk tussendoortje voor s’avonds op de bank. De gerookte paprika versie vond ik lekkerder dan de black pepper. Na 10 minuten proefde ik hem nog.
Zal ik het zelf kopen? De paprika wel en waarschijnlijk ook eens de andere smaken proberen qua bites. Ik hou er wel van

Wil jij ook weten wat voor heerlijke bites te koop zijn? Kijk dan even op de website !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39