Geniet van deze Parmezaanse truffelfrietjes! Met een vleugje truffelpoeder, verse peterselie en rijkelijk bestrooid met geraspte Parmezaanse kaas, zijn deze frietjes waanzinnig lekker en zeker favoriet bij iedereen! Serveer met de simpele zelfgemaakte truffelmayonaise.


Truffelfrietjes met Parmezaan.
Ingrediënten
- 400 gram airfryfriet
- Truffelpoeder (KoRo)naar smaak
- verse peterselie, fijngehakt
- 30 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- olijfolie
- grof zeezout
Voor de truffelmayonaise:
- 4 el mayonaise
- ½ tl olijfolie
- truffelpoeder naar smaak
Instructies
- Verwarm de airfryer voor volgens de instructies op de verpakking van de kant-en-klare airfryerfriet.
- Besprenkel de frietjes voor ze de airfryer in gaan met een klein beetje olijfolie met de truffelpoeder.
- Bak de frietjes ongeveer 12-15 minuten op 180°C, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
- Haal de frietjes uit de airfryer en bestrooi met grof zeezout en nog wat truffelpoeder.
- Strooi verse peterselie en geraspte Parmezaanse kaas over de frietjes.
- Serveer de frietjes warm met de zelfgemaakte truffelmayonaise
Voor de truffelmayonaise:
- Meng in een kleine kom de mayonaise, olijfolie en truffelpoeder naar smaak.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
