Op zoek naar een snel en smaakvol gerecht? Deze couscous met gegrilde groenten en witte kaas is perfect voor een gezonde en lekkere maaltijd. Binnen 20 minuten staat dit kleurrijke en aromatische gerecht op tafel, ideaal voor drukke dagen.


Couscous met gegrilde groenten & witte kaas.
Ingrediënten
- 150 gram volkoren couscous
- 450 gram gegrilde groente (diepvries bij AH)
- 1 el ras el hanout
- 125 gram witte kaas, gebrokkeld
- paar takjes munt, fijngesneden
- olijfolie
- ½ groentebouillonblokje
- zout naar smaak
- water voor de couscous
Instructies
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met een bouillonblokje en maak de couscous los met een vork. Zet apart.
- Verhit wat olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de diepvries gegrilde groenten toe en bak ze ongeveer 5-7 minuten tot ze goed doorgewarmd en licht goudbruin zijn.
- Voeg de ras el hanout en zout naar smaak toe en meng alles goed door elkaar.
- Voeg de couscous toe aan de gegrilde groenten en roer goed door.
- Voeg de fijngesneden munt toe aan de couscous.
- Verdeel de verkruimelde witte kaas door de couscous.
- Besprenkel met een scheutje extra olijfolie, meng alles goed door elkaar en verdeel over de borden.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Dit was genieten! Een heerlijk en simpel gerecht.