Voor dit recept heb je maar een aantal ingrediënten nodig. Het is super eenvoudig om te maken en ook nog eens ontzettend lekker!


Gekookte aardappels met peterselie.
Ingrediënten
- 400 gram aardappelen met schil
- 1 el roomboter
- 2 el fijngesneden peterselie
- ½ groentebouillonblokje
- zout en peper naar smaak
Instructies
- Was de aardappels en snijd ze in stukken.
- Kook de aardappelen met het groentebouillonblokje voor ongeveer 15 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
- Voeg de roomboter en de peterselie toe, kruid met wat zout en peper en dek de pan af met een deksel.
- Schud de pan een aantal keren goed om, zodat de boter en peterselie goed gemengd zijn met de aardappels.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
