Gekookte aardappels met peterselie.

Voor dit recept heb je maar een aantal ingrediënten nodig. Het is super eenvoudig om te maken en ook nog eens ontzettend lekker!

Gekookte aardappels met peterselie.

Voor dit recept heb je maar een aantal ingrediënten nodig. Het is super eenvoudig om te maken en ook nog eens ontzettend lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Gang Bijgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 gram aardappelen met schil
  • 1 el roomboter
  • 2 el fijngesneden peterselie
  • ½ groentebouillonblokje
  • zout en peper naar smaak

Instructies
 

  • Was de aardappels en snijd ze in stukken.
  • Kook de aardappelen met het groentebouillonblokje voor ongeveer 15 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
  • Voeg de roomboter en de peterselie toe, kruid met wat zout en peper en dek de pan af met een deksel.
  • Schud de pan een aantal keren goed om, zodat de boter en peterselie goed gemengd zijn met de aardappels.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord aardappel recepten, gekookte aardappelen, makkelijke recepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind je van dit recept?




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2025 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39