ITALIAANSE BOL MET BEENHAM & MOZZARELLA.

Geniet van een heerlijk Italiaans broodje beenham met tomaat, mozzarella en truffelmayonaise. Smullen maar!

ITALIAANSE BOL MET BEENHAM & MOZZARELLA.

Geniet van een heerlijk Italiaans broodje beenham met tomaat, mozzarella en truffelmayonaise. Smullen maar!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Italiaanse bollen
  • 110 gram beenham, dun gesneden
  • 1 tomaat, plakjes gesneden
  • 1 mozzarella (light), plakjes gesneden
  • handje sla
  • pijnboompitten, geroosterd
  • Truffelmayonaise (naar smaak)
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Beleg de onderkant met wat sla en plakjes beenham.
  • Leg daarom de plakjes tomaat en mozzarella op.
  • bestrooi met peper en zout.
  • Druppel naar smaak de heerlijke truffelmayonaise over de broodjes.
  • Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord brood, lunchbroodjes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind je van dit recept?




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2025 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39