Geniet van een heerlijk Italiaans broodje beenham met tomaat, mozzarella en truffelmayonaise. Smullen maar!


ITALIAANSE BOL MET BEENHAM & MOZZARELLA.
Ingrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 110 gram beenham, dun gesneden
- 1 tomaat, plakjes gesneden
- 1 mozzarella (light), plakjes gesneden
- handje sla
- pijnboompitten, geroosterd
- Truffelmayonaise (naar smaak)
- peper en zout
Instructies
- Snijd de Italiaanse bollen open.
- Beleg de onderkant met wat sla en plakjes beenham.
- Leg daarom de plakjes tomaat en mozzarella op.
- bestrooi met peper en zout.
- Druppel naar smaak de heerlijke truffelmayonaise over de broodjes.
- Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle