Broodje rosbief met piccalilly.

Een lunchbroodje, maar dan net even anders: snel, smaakvol en boordevol verrassende smaken.

Broodje rosbief met piccalilly.

Een lunchbroodje, maar dan net even anders: snel, smaakvol en boordevol verrassende smaken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang lunchgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 Italiaanse bollen
  • 3 el piccalilly
  • 150 gram rosbief
  • handje rucola sla
  • 4 cherrytomaten, kwarten gesneden
  • parmezaanse kaas, geschaafd
  • handje pijnboompitten, geroosterd
  • peper en zout

Instructies
 

  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Besmeer beide kanten in met de piccalilly.
  • Beleg de onderste helften met de rosbief en bestrooi met peper en zout.
  • Voeg een handje sla op de rosbief.
  • Garneer met stukjes tomaat en parmezaanse kaas.
  • Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
  • Leg de bovenste helft van de Italiaanse bol erop en druk licht aan.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord broodjes, rosbief

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind je van dit recept?




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2025 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39