Een lunchbroodje, maar dan net even anders: snel, smaakvol en boordevol verrassende smaken.


Broodje rosbief met piccalilly.
Ingrediënten
- 2 Italiaanse bollen
- 3 el piccalilly
- 150 gram rosbief
- handje rucola sla
- 4 cherrytomaten, kwarten gesneden
- parmezaanse kaas, geschaafd
- handje pijnboompitten, geroosterd
- peper en zout
Instructies
- Snijd de Italiaanse bollen open.
- Besmeer beide kanten in met de piccalilly.
- Beleg de onderste helften met de rosbief en bestrooi met peper en zout.
- Voeg een handje sla op de rosbief.
- Garneer met stukjes tomaat en parmezaanse kaas.
- Verdeel de geroosterde pijnboompitten erover.
- Leg de bovenste helft van de Italiaanse bol erop en druk licht aan.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle