Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

WEEKMENU

Weekmenu 51 2021.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een lekker & makkelijk weekmenu met een broodje bal, heerlijk rijstgerecht met zoete saus, stamppot zuurkool en nog veel meer!

Maandag | Broodje bal met satésaus.

Een lekker balletje gehakt bij je avondeten is altijd goed maar wat dacht je van een heerlijk balletje op brood? 
Ik maakte deze broodjes bal en dat was genieten!

Dinsdag | Roerbakmie.

Een makkelijk gerecht en snel op tafel. Roerbakmie met kerrie.

Woensdag | Stamppot Kerrie zuurkool.

Ik ben helemaal weg van kerrie zuurkool. Het is net even iets anders dan de gewone zuurkool. Je kan de kerrie zuurkool heel goed zelf maken maar de zuurkool is ook kant en klaar te verkrijgen bij de Jumbo.

Donderdag | Chinese tomatensoep met omelet.

De soep van de Chinees is altijd zo lekker! Die heerlijke zoete pittige smaak met stukjes omelet. Ik besloot om hem vandaag zelf te maken en eigenlijk is het heel simpel.

Vrijdag | Krieltjes met gebakken venkelsalade.

Zin in een frisse warme salade bij je frietjes of krieltjes? Dan heb ik iets lekkers voor je!

Zaterdag | Bladerdeeg hapjes met zalmsnippers en gegrilde paprika.

Heerlijke hartige hapjes voor een verjaardag of voor de lunch. Deze hapjes zijn heerlijk van smaak en snel gemaakt.

Zondag | Rijst met rode zoete sticky saus.

Dit gerecht is zo lekker dat je bijna niet kan stoppen met eten! Het is simpel om te maken en een echt feestje op je bord.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.