Weekmenu 39 2019.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een lekker, makkelijk en simpel weekmenu met een heerlijke Surinaamse bami, snijbonen met gekookte aardappelen, salade met kip pasta met witlof en nog veel meer!

MAANDAG | SURINAAMSE BAMI.

Surinaamse bami is een makkelijk & lekker gerecht. Wist je dat je dit met spaghetti maakt? Binnen 25 minuten heb je een heerlijk gerecht op tafel staan. Heerlijk met een zoetzure komkommersalade.

DINSDAG | GYROS SCHOTEL MET COUSCOUS.

Waan je even in Griekenland. Een heerlijk bordje met gyros-kip, paprika, courgette en aubergine. Heerlijk met tzatziki. Natuurlijk is dit recept makkelijk om te maken en snel klaar! 

WOENSDAG | SNIJBONEN MET GEKOOKTE AARDAPPELTJES.

Aardappeltjes met groente met vlees oftewel een AGV is altijd lekker en makkelijk om te maken.

DONDERDAG | CAESAR SALADE MET PASTA EN KIP.

Een geweldige maaltijdsalade met pasta en kip. Een makkelijke gerecht en snel op tafel.Heerlijk met zelfgemaakte croutons.

VRIJDAG | RIJST MET CHAMPIGNONSAUS.

Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!

ZATERDAG | PASTA MET WITLOF & SPEKJES.

Ik ben zelf niet echt dol op witlof maar in deze pasta met spekjes ga ik helemaal los met opscheppen! Zo lekker is dit! Een makkelijk en snel gerecht en binnen 20 minuten op tafel.

ZONDAG | APPELBEIGNETS VAN BLADERDEEG.

De lekkerste appelbeignets maak je gewoon met bladerdeeg uit de oven. Een makkelijk recept om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk