Weekmenu 36 2023.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een lekker, makkelijk en simpel weekmenu met een zalige couscous salade, penne met bolognese, rijst met champignonsaus ( mijn favo) soepje met bloemkool en nog veel meer!

Maandag | COUSCOUS MET GEWOKTE ANDIJVIE & COURGETTE.

Een vegetarisch couscoussalade met feta, andijvie en courgette. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en budgetproof!

Dinsdag | PENNE BOLOGNESE.

Een lekker pastagerecht met courgette, gehakt en gerookte spekjes. Een echte Yummi-gerecht. Snel klaar en snel op!

Woensdag | CAESAR SALADE MET FRIETJES.

Een heerlijk en makkelijk recept voor een klassieke Caesar salade. De salade is al lekker van zichzelf maar met de zelfgemaakte croutons is deze salade helemaal top! 

DONDERDAG | AARDAPPELPUREE MET PREI EN DOPERWTEN.

Een heerlijke aardappelpuree combi van prei en doperwten. De combinatie met de oude kaas maakt het helemaal af. 

VRIJDAG | RIJST MET CHAMPIGNONSAUS.

Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!

ZATERDAG | KIP MASALA MET KRIELTJES & SPERZIEBONEN.

Vanavond lekker makkelijk doen? Wat dacht je van een éénpansgerecht met masala kip. Een gerecht om je vingers bij af te likken!

Zondag | BLOEMKOOLSOEP MET KOKOSMELK EN KERRIE.

Hier ga je vrolijk van worden! Een lekkere soep van bloemkool, kerrie & kokos.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39