Weekmenu 34 2023.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een lekker, makkelijk en simpel weekmenu met een pasta met witlof, risotto met courgette, rijst met champignonsaus, gekookte aardappeltjes met bloemkool en nog veel meer!

MAANDAG | PASTA WITLOF MET EEN ROMIGE KERRIESAUS.

Een heerlijke simpele pasta gevuld met witlof en spekjes in een romige kerriesausDit wil je gewoon maken!

DINSDAG | RISOTTO MET COURGETTE & SPEKJES.

Deze risotto met courgette en spekjes staat binnen 35 minuten op tafel. Door de Parmezaanse kaas wordt de risotto heerlijk smeuïg. Dit wil je zeker weten maken!

Woensdag | HARICOTS VERTS MET SPEKJES, NOTEN & PARMEZAANSE KAAS.

Knapperige haricots verts met notenmix, spekjes en parmezaanse kaas. Een feestje op je bord.

Donderdag | RIJST MET CHAMPIGNONSAUS.

Met dit makkelijke recept maak je binnen 30 minuten een heerlijke champignonsaus met malse kipfilet en meergranenrijst. Simpel en makkelijk maar vooral ontzettend lekker!

Vrijdag | BLOEMKOOL MET GEKOOKTE AARDAPPELTJES.

Aardappeltjes met bloemkool blijft altijd lekker! Ideaal met een stukje vlees.

Zaterdag | PITABROODJE AVOCADO MET ROSBIEF.

Dit is smullen! Een heerlijk pitabroodje met rosbief voor de lunch. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met honing en pijnboompitten. 

Zondag | SMOOTHIEBOWL VAN BANAAN, MANGO & ANANAS.

Wie gaat hier niet blij van worden. Een heerlijke smoothie bowl van geel fruit! 
En met vers fruit als topping. 


2 thoughts on “Weekmenu 34 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2024 | Eten met Danielle