Weekmenu 40 2020.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een lekker, makkelijk en simpel weekmenu met een heerlijke couscous gerecht met andijvie, aardappelsalade, pitabroodjes met rosbief, carpaccio hapje, spaghetti met veel spinazie en nog veel meer!

MAANDAG | COUSCOUS MET GEWOKTE ANDIJVIE & COURGETTE.

Een vegetarisch couscoussalade met feta, andijvie en courgette. Ontzettend lekker, makkelijk om te maken en budgetproof!

DINSDAG | SPAGHETTI BOURSIN MET SPINAZIE.

Met slechts 5 ingrediënten zet je een heerlijke pasta op tafel. Makkelijk om te maken en binnen 20 minuten op tafel.

WOENSDAG | AARDAPPELSALADE MET DOPERWTEN.

Ook zo dol op aardappelsalade? Binnen 20 minuten heb je al een heerlijke salade op tafel. Ideaal als bijgerecht bij een bbq of als lunch. 

DONDERDAG | PITABROODJE AVOCADO MET ROSBIEF.

Dit is smullen! Een heerlijk pitabroodje met rosbief voor de lunch. Ontzettend lekker met een heerlijke mayo mosterd dressing met honing en pijnboompitten. Bekijk al mijn pitabroodjes recepten hier!

VRIJDAG | PARELCOUSCOUS MET SPERZIEBOONTJES & KIPSCHNITZELS.

Een lekker couscous gerecht die je snel op tafel hebt. Een lekker gerecht wat favoriet is bij kinderen!

ZATERDAG | CARPACCIO IN GLAASJE MET TRUFFELMAYONAISE.

Een carpaccio salade in een glaasje staat niet alleen leuk & gezellig maar het is ook nog eens erg lekker!

ZONDAG | SNIJBONEN MET GEKOOKTE AARDAPPELTJES.

Aardappeltjes met groente met vlees oftewel een AGV is altijd lekker en makkelijk om te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39