WEEKMENU WEEK 22 2024.

Lekker en Makkelijk weekmenu.

Ik heb voor jullie een heerlijk, makkelijk en simpel weekmenu samengesteld! Geniet van een pastasalade met snijbonen, gebakken aardappeltjes met courgette en gehakt, een boterkoek met speculaaskruiden en kokos, een heerlijk stokbroodje met kip en tauge en nog veel meer lekkers.

Maandag | PASTASALADE MET SNIJBONEN & MOZZARELLA.

Deze frisse pastasalade is perfect voor een snelle lunch of een lichte avondmaaltijd. De mosterd-honingdressing voegt een heerlijke smaak toe die alles perfect samenbrengt. Dit gerecht is eenvoudig te maken en klaar in een handomdraai. Ideaal voor drukke dagen wanneer je toch iets lekkers en voedzaams wilt eten.

Dinsdag | GEBAKKEN AARDAPPELTJES MET GEHAKT & COURGETTE.

Maak een simpel en smakelijk gerecht met krokante aardappeltjes, rundergehakt en courgette. Serveer met een frisse yoghurtdip met knoflook & peterselie. Perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd!

Woensdag | WITLOF UIT DE OVEN MET HAM & KAAS.

Zin in een snel, maar verrukkelijk bijgerecht? Probeer dan deze gegratineerde witlof met kaas en ham! Met een paar ingrediënten tover je een heerlijk gerecht op tafel. De romige kaas, sappige witlof en hartige ham vormen een perfecte combinatie die in no-time klaar is. Ideaal voor drukke avonden waarop je snel iets lekkers wilt eten zonder gedoe in de keuken.

Donderdag | STOKBROODJE MET GEROOKTE KIP & TAUGÉ.

Proef de verrukkelijke combinatie van gerookte kip, knapperig stokbrood en een pittige honing Dijon dressing. Een heerlijke lunch, snel klaar en perfect om te delen!

Vrijdag | WITTE ASPERGES MET EI & HAM.

Een heerlijk lente-recept voor twee! Witte asperges met ham en ei en knapperige aardappeltjes uit de oven. Eenvoudig te maken en ontzettend lekker!

Zaterdag | RODE CURRY MET KIP, ZOETE AARDAPPEL & KIKKERERWTEN.

Probeer deze heerlijke rode curry met bimi, kip & zoete aardappel met naanbrood. Eenvoudig te maken en vol van smaak, dit gerecht zal zeker een favoriet worden aan je eettafel. ( Wil je een vegetarische curry? Laat dan de kip achterwege.)

Zondag | BOTERKOEK MET SPECULAASKRUIDEN & KOKOS.

Een heerlijke boterkoek met speculaaskruiden en kokos. Lekker smeuïg van binnen en van buiten lichtelijk knapperig.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2025 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39