R E V I E W – Veganbox.nl

Zoveel verschillende maaltijdboxen zijn er tegenwoordig en ook wij hebben ervaringen met een aantal maaltijdboxen. Het is gewoon ontzettend fijn dat je niet na werk nog snel naar de winkel hoeft te racen en moet na denken wat je gaat eten. Het enige wat je nog wel zelf moet doen is koken! En dat doe ik toch liever.
Maar dit keer mocht ik een nieuw foodbox testen. Tenminste, voor mij is het nieuw en nog een toffe ook, want het is de Veganbox met 3 lekker & gemakkelijk veganistische recepten met de bijbehorende ingrediënten, zo houd je niks over en hoef je niet naar de supermarkt. 

LEKKER & GEMAKKELIJK VEGANISTISCH KOKEN

De Veganbox:
De Veganbox is een maaltijdbox met veganistische recepten en producten. Je hebt 2 verschillende boxen. Veganbox 1-2 personen / Veganbox 3-4 personen. Zodra je een account hebt aangemaakt, ontvang je 3 verschillende gerechten per week. Elke week een ander menu. En wil je een weekje overslaan? Geen probleem! Je kan hem gratis pauzeren.
In je account kan je tot wel 6 weken vooruit plannen!

Ontvangen:
Mijn Veganbox werd netjes op maandagavond om 20.45 uur bezorgd. via de mail kan je de box volgen en zien rond welk tijd de box bezorgd wordt.
De box komt gekoeld aan. Wat zit erin?
* Alle verse ingrediënten voor 3 veganistische maaltijden.
* Receptenkaarten met goed te volgen recepten.
* Zoveel mogelijk seizoensgebonden, lokaal & biologische producten.
De recepten van deze week zijn:
Tomatenrisotto met bimi.
Bloemkoolsoep met kerrie en kokos.
Portobello’s op roze bietenbun.

Wat vonden we ervan:
De Tomatenrisotto met Bimi. Een mooi gerecht. Meer dan genoeg voor 2 personen. 1 persoon had nog zelfs lunch de volgende dag. Dit recept vonden wij vrij zuur en na 5 happen eentonig. Het is tomaat en….. tomaat.

Bloemkoolsoep met kerrie en kokos. Wat een geweldig gerecht! Ik had nog nooit bloemkoolsoep gemaakt maar dit was echt verrassend. En dan de combi met kerrie en curry. Wauw! Dit zal ik zeker vaker maken. Zo simpel maar ontzettend lekker!

Portobello’s op roze bietenbun. Een lekker bietenbroodje met portobello’s. Dit gerecht was ruim voldoende en dan ook nog met verse aardappeltjes erbij. Een vrij verrassend gerecht vond ik, want je mist absoluut geen vlees of ‘veganvlees’. Dit was wel echt genieten hoor!

Conclusie:
Een mooi goed verpakte en gekoelde box. Enige minpuntje is dat alle ingredienten los in de doos zitten. Dus, voordat je gaat koken moet je zelf nog even snel de juiste ingrediënten bij het juiste recept zoeken.
Nu snap ik dat ze dit doen om verpakkingsmateriaal te besparen maar het zou het wel ietsje makkelijker maken.
De producten zijn allemaal mooi vers. De receptenkaarten zijn duidelijk dus als je dit laat mislukken vind ik het knap 😉
Ik ben heel blij dat ik deze Veganbox mocht proberen en ik zou hem zeker aanraden. Het kan absoluut geen kwaad om regelmatig veganistisch te eten.

Nieuwsgierig naar de boxen? Kijk dan snel op de website. Ze hebben nu 25% korting.

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.

One thought on “R E V I E W – Veganbox.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39