R E V I E W – Heks’nkaas

Laatst kreeg ik een super leuke emmer thuisgestuurd door Heksnkaas.nl. De emmer zat vol met producten van Heks’nKaas, die wij mochten uitproberen. Heerlijk! En niet alle producten van Heks’nkaas konden wij. Ook komt er binnenkort een nieuw product op de markt. Heks’nkaas in een tube. En die mogen wij vanavond al proberen!

Heks’nkaas:
Sinds 2012 heeft Heks’nkaas een groei gemaakt. Heks’nkaas is verzonnen door een groenteboer uit Haaksbergen. Hij noemde het product ‘heksenkaas’, om in te haken op Halloween en zijn klanten werden dolenthousiast! Hij verkocht het eerst alleen in zijn eigen groentewinkel maar de aanvraag was enorm. Het werd zo populair dat hij het product verkocht en zo groeide het uit tot een groot, mooi concept.
Heks’nkaas is vers, met verse groenten, maar geen salade. Het is dunner dan traditionele roomkaasproducten: je kunt het niet alleen smeren, maar ook gebruiken als (groenten)dip. Daarnaast is Heks’nkaas geschikt om mee te ‘koken’, bijvoorbeeld als smaakmaker op een broodje hamburger.’ 

Ontvangen:
Wij hebben echt een hele grote emmer ontvangen vol met producten!
* Pot Heks’nkaas Origineel XL en klein
* Pot Heks’nkaas Tomaat Basilicum
* Pot Heks’nkaas Mosterd Dille
* Pot Heks’nkaas Pesto oude kaas
* Tube Heks’nkaas origineel
* 2 blikjes drinken
* Zak dipper garlic
* Zak Bugles
* Borrelplank
* Kaartspel

Wat vonden we ervan:
Het was echt een hele mooie gevulde emmer. Wauw!
Nadeel was dat we het wel snel moesten opeten, want sommige potjes waren nog maar 1,5 week houdbaar.
Van de pot Heks’nkaas Tomaat Basilicium heb ik een recept bedacht die ook op de website te vinden is. (Foto komt nog online op instagram)
Maar wij gingen de tube Heks’nkaas testen.
De tube is leuk bedacht om snacks te vullen of toppen. Heerlijk met de Bugles chips die ik ontvangen had. Leuk ontwerp, stevige tube en gevuld met 115 gram heks’nkaas. De smaak is gewoon Heks’nkaas origineel. Misschien in de toekomst variëren met verschillende smaken?
Door de kruiden en groenten raakte de tube soms verstopt en kwam er niets meer uit. Dan kon je hard knijpen, zodat alles eruit zou spuiten of even met de tube schudden. Wat ik ook vond is dat het snel warm werd maar dit komt natuurlijk doordat je de tube continu beet hebt.

Conclusie:
Ik vraag mij bij dit soort producten af of ik het zelf zou kopen voor een gezellige borrelavond met vrienden. Ik zal de tube niet kopen als er vrienden komen. Dan zal ik eerder gaan voor een potje heks’nkaas om te dippen. Ben je alleen dan is het wel makkelijk met een zakje chips op schoot. De tube is niet groot 115 gram maar voldoende qua hoeveelheid wat er in zit.
Ik vond echt dat de dip snel warm/lauw werd en vervelend dat de tube steeds verstopt zat.

Nieuwsgierig geworden naar alle producten van Heks’nkaas? Je kan de verschillende smaken en producten hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39