R E V I E W – Spoony

Wij mogen een leuk pakket van ilovespoony uitproberen + een winactie online zetten. Wat is dit een ontzettend leuk concept! Spoony laat je kind makkelijker en vaker groente eten. Dit door pure producten te combineren met leuke verpakkingen en eet-spelletjes.

Spoony:
Phaedra Mensen, zelf moeder van drie dochters, startte drie jaar geleden haar food-startup Spoony met een sociale missie: kinderen met plezier meer groenten laten eten. Zij ontwikkelde samen met een testpanel van 150 kinderen en 20 gezinnen diverse lekkere producten, bomvol groenten én een flinke dosis pret. Door de vrolijke verpakkingen, het figuurtje Spoony en eetbevorderende spelletjes wordt groenten eten letterlijk én figuurlijk kinderspel. Na zo’n 10 keer proeven leren kinderen vaak pas een groentesmaak waarderen. Spoony helpt om kinderen over die drempel heen te trekken en om van groenten eten iets leuks en positiefs te maken.

Ontvangen:
toen de doos bezorgd werd en alle vrolijke producten te voorschijn kwamen werd Jamie ontzettend enthousiast! De grote doos was gevuld met:
* Spoony dipstokjes met biet.
* Spoony Snackies wafels van biet.
* Spoony Snackies wafels van wortel.
* Spoony Linzenpasta.
* Spoony Verse Tomaten/paprika soep.
* Spoony doe het zelf pakket bietenpizza’s.
* Spoony doe het zelf pakket wortel kwarkbolletjes.

Wat vonden we ervan:
Wij hebben zoveel lekkere producten mogen ontvangen dat wij gekozen hebben voor 3 producten om een review te schrijven. Het doe-het-zelf-pakket kwarkbolletjes, snackies wafels met biet en de verse soep.
* Spoony doe het zelf Pakket kwarkbolletjes maken – Wat een leuk concept is dit! Jamie (ons zoontje van 9 jaar) werd helemaal blij. De verpakking ziet er leuk en speels uit. Alle ingrediënten zitten in de doos. Alleen de kwark moet je zelf toevoegen. Er zit een recept bij die zeker voor kinderen die zelf kunnen lezen ontzettend goed en duidelijk is! Stap voor stap je eigen kwarkbollen maken. Hij kon dit recept echt helemaal alleen maken. Hoe leuk voor de kinderen! Hoeveelheid is ook prima en de prijs van €4,39 voor zo’n pakket vind ik echt meevallen. Het zelf maken gaf veel plezier. Bij de wortel toevoegen gaf hij al gelijk aan dat hij dit toch niet lekker zou vinden. Na 15 minuten rook het hele huis naar speculaaskruiden. Lekker joh! Zijn mening begon langzaam te veranderen en na 5 kwarkbollen in zijn buik helemaal. Geweldig!

Kwarkbollen maken.


* Spoony snackies wafels van biet – Vormgeving echt leuk bedacht. De snackies zijn kleine ronde platte wafeltjes en rood/paars van kleur.
Lekker knapperig, je krijgt er spierballen van ( zie plaatje 😉 En ze zijn puur natuur, zonder toegevoegde suikers, kleurstoffen of conserveermiddelen en bestaat uit 40% uit rode bietjes. Ze proeven eigenlijk naar groentenchips. Ook deze snacks zijn goedgekeurd!


* Spoony soep – Soep eten wij hier graag maar dit keer heb ik de soep van Spoony op tafel gezet. Mijn zoontje is snel van: dat-lust-ik-niet. De soepen zijn puur natuur, zo zitten er geen conserveermiddelen of andere gekke E-nummers in. De soepen bestaan uit groente, groente, groente (allemaal biologisch), kruiden en een beetje water. Precies zoals soep hoort te zijn!
Geloof mij, zijn kom ging helemaal leeg! De structuur is goed, geen grote bonken groenten. Er dreef wel een laagje olijfolie en dat maakt het wat vettiger maar de smaak is super. Het soep eten bestaat uit een spelletje en dit maakt het eten veel leuker! Dit gaf zoveel plezier dat zijn kom al snel leeg was. Zelfs ik had er lol in! Je proeft echt de pure smaak van groenten en kruiden, heerlijk!

tomaten/paprika soep

Conclusie:
Mijn mening over Spoony, ik ben fan! Een merk met heerlijke pure producten en heerlijke smaken. Wij hebben echt van de producten genoten Ook de gedachte achter het merk maakt dat ik er enthousiast over ben. Deze manier van kindermarketing vind ik echt super en mag van mij wagt meer in de picture staan!
Ik zeg kopen! De kinderen worden hier blij van, ze eten groenten en het is gewoon echt een tof concept! Ik ben zeer tevreden en blij dat ik dit product heb mogen proberen. Of ik het zal kopen? Zeker weten!

Wil jij je kinderen kennis laten maken met Spoony? Alle producten zijn te bestellen op Spoony

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39