R E V I E W – No Sugar Daddies chocopasta

Wij mogen de chocolade pasta’s proberen van No Sugar Daddies.
No Sugar Daddies chocopasta bevat alleen van nature aanwezige suikers.

Chocolate Spread!


No Sugar Daddies:
No Sugar Daddies is ontstaan, omdat 2 jonge vaders Jurrian en Henk-Jan gezonder broodbeleg wilde maken voor hun kinderen, die van brood met chocopasta houden. Sugar Daddies chocopasta bevat geen toegevoegde suikers en zit boordevol gezonde en herkenbare ingrediënten zoals dadels, plantaardige olie van zonnebloempitten, hazelnoten, melk en natuurlijk veel cacao. De cacao in de chocopasta is UTZ gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en planeet. Verder zijn alle ingrediënten biologisch en gebruiken ze alleen recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Ontvangen:
3 potten met een leuk design.
* Een glazen pot spread the milk
* Een glazen pot Go Hazelnuts
* Een glazen pot Get loco with extra cocoa

Wat vonden we ervan:
ik was erg benieuwd naar deze chocoladepasta’s zonder suikers.
Het eerste wat mij opviel was een olielaagje op de chocopasta’s. Ik bewaar ze in de koelkast zodat ze minder vloeibaar zijn. Ook viel mij de structuur op. Geen gladde pasta maar een korrelig structuur. Voordat je gaat smeren even uit de koelkast halen zodat ze goed smeerbaar zijn. Zet je de potten buiten de koelkast dan zijn ze erg vloeibaar. Even goed roeren en smeren maar!

Conclusie:
Ik heb alle 3 de smaken uitgeprobeerd.
Je proeft duidelijk dat de choco pasta’s minder zoet zijn en bij alle 3 proef ik bitter. Bitter en het korrelige structuur zal vast door de dadels en cacao komen. Je proeft bij alle 3 duidelijk chocolade.
Go Hazelnuts – chocopasta met hazelnoot smaakt duidelijk naar hazelnoot. Dit is mijn favoriet van alle de 3 smaken.
Spread the milk – chocopasta met melk en is ietsje romiger.
Get loco with extra cocao – Dit is pure chocolade. Voor mij te puur. Erg bitter maar ik ben ook geen puur-fan.

Ik vind het echt super dat ze dit hebben bedacht en waardeer de minder zoete smaak van No Sugar Daddies. Of het mijn chocoladepasta is? Nee. Ik zal dit zelf niet snel kopen. Mijn zoontje vind ze niet lekker maar mijn partner is ondertussen wel verslaafd geworden aan de pasta’s! Die geniet hier wel van en eet met lepel uit pot. En die zal dit zeker kopen in de winkel. Smaken verschillen!

Nieuwsgierig geworden? De No Sugar Daddies pasta’s zijn hier te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39