R E V I E W – The Premium Cake Box

Een super leuk box mogen ontvangen van The Premium Cake Box maand augustus. Een maandelijks pakket die je kan ontvangen als bakliefhebber!

The Premium Cake Box:
De Premium Cake Box is echt een ontzettend leuk bedacht concept. Het is een maandelijkse box boordevol cadeautjes aan jezelf die allemaal bak gerelateerd zijn. Iedere maand wordt je verrast met de mooiste bak producten variërend van caketoppers, bakvormen en uitstekers tot ingrediënten voor het maken van de lekkerste baksels! Elke box wordt uitgegeven met een verrassend thema! Hoe leuk! Deze box kun je eenmalig bestellen, maar je kunt ook een jaarabonnement afnemen. Wat The Premium Cake Box ook bijzonder maakt is dat je ook kan kiezen voor een glutenvrij pakket.


Ontvangen:
Een mooi feestelijke Augustus Bigbox Thema Macarons:
* Uitstekerset van koekdesign
* Zakje springles
* Zak Suikerbakkerspoeder
* Potje Pistachio
* Potje Almond flower
* Spuitzaken met spuitmond
* Zak buttercream
* Recept

Wat vonden we ervan:
Het pakket ontvangen is al een cadeautje. Leuk en mooi verpakt en bij het openen ruikt het heerlijk zoet. Er zit een duidelijk recept in de doos, dus dit moet echt wel goed komen als beginner, want ik ben gewoon heel eerlijk. Koken kan ik wel maar zelfs cupcakes zakken bij mij al in. En nu moet ik Macarons maken. Maar ik ga zeker de uitdaging aan!
Ik kwam al snel achter dat dit toch niet zo makkelijk ging zoals ik had verwacht. Alle stappen netjes gevolgd maar helaas mijn macarons worden niet mooi rond in de oven. Helaas, mislukt.
De volgende dag start ik gewoon weer fanatiek opnieuw. Alle stappen gevolgd maar helaas gaat het weer mis in de oven. Macarons maken is echt niet zo makkelijk! Het huis rook heerlijk en de smaak was perfect alleen ze zien er een beetje vreemd uit.
Wat niet in het recept stond was, hoeveel ik van de pistachio moest gebruiken. Daar ben ik dan misschien de mis in gegaan met de kleur van mijn macarons.

Gelukkig was de smaak beter dan hoe ze eruit zien.

Conclusie:
Wat een leuk concept en box! Voor mij en kind was dit iets te hoog gegrepen maar ideaal voor de echte bakliefhebbers en in maand september hebben ze een box om bonbons te maken. Deze box is meer geschikt voor beginners! Zoals ik dus 😉
Het mooie is dat je een jaarabonnement kan afsluiten maar wil je dit liever niet, dan kan je gewoon eenmalig een box bestellen.
Ga jij de uitdaging aan?!

Op de website kan je de leuke box september aanvragen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39