Boerschappen Gemaksbox.

Ik denk dat iedereen wel bekend is met de verschillende maaltijdboxen die elke week bij je thuis afgeleverd kunnen worden. Zelf zijn wij ook bekend met een aantal boxen. Ideaal om vooraf online aan te klikken wat je zou willen eten, het wordt bezorgd en na een lange dag werken heb je zo een heerlijk maaltijd op tafel gezet. ( je moet nog wel eerst zelf koken, dat dan weer wel! )
Nu werd ik gevraagd om een samenwerking aan te gaan met boerschappen. Per 1 september 2020 heeft Boerschappen een nieuwe box geïntroduceerd, namelijk de Gemaksbox. Dit is een box met 3 complete maaltijden. 1 maaltijd met vlees, 1 maaltijd met vis en 1 maaltijd vegetarisch. Inclusief kruiden. Je hebt alleen de basis-benodigheden nodig zoals peper, zout of olijfolie. En het fijne is, dat alle maaltijden binnen 30 minuten op tafel staan!
De ingrediënten worden per gerecht in een papieren zak geleverd. Daarbij zitten ook losse receptenkaarten met een stap voor stap uitleg. 
Alle verse ingrediënten uit de box komen van lokale boeren. Zo krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun producten en jij krijgt lekkere en écht verse ingrediënten. Op een hoop producten was ook aangegeven van welke boer of leverancier het kwam.  Binnen 12 uur staan de producten van de boerderij op je aanrecht, inclusief supertoffe recepten. Ze bezorgen landelijk of je kan zelf je box ophalen bij 17 ophaalpunten.  Handig toch?

Ontvangen:
Een box met daarin drie zakken voor drie dagen heerlijk eten.

Vrijdag: Indiase viscurry.

Een heerlijke viscurry gerecht. De smaak is echt geweldig. Er zat alleen een groene thaise curry in het pakket ipv een indiase rode curry. Verder geen probleem, want we hebben gewoon heerlijk zitten smullen.

Zaterdag: Penne Bolognese.

Een pasta gerecht en ideaal met kinderen. Verse ingredienten en snel gemaakt. Er was genoeg pasta dus 1 persoon had nog een lekkere lunch de volgende dag.

Zondag: Eryngii ramen.

Een smakelijk gerecht vol met groenten! Ik had zelf nog wat sojasaus en een bouillonblokje bij toegevoegd voor de extra bites. Ik vond wel dat mijn gerecht niet geheel hetzelfde overkwam zoals je op het receptenkaart ziet.

Bestel je Boerschappen (gemaks)box nu met € 9,- korting!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze Gemaksbox of de andere boxen van Boerschappen? Als je via deze link hier een box besteld, dan krijg je €9,- korting. Het aantal personen maakt niet uit. Je kan dus een box met korting bestellen voor 2,3,4, 5 of 6 personen. Je kan ook rechtstreeks naar www.boerschappen.nl en vul dan de code etenmetdanielle in. En geen paniek, je zit niet gelijk aan een abonnement vast. Je kan deze wekelijks opzeggen mocht dit toch niets voor je zijn.

Deze blog is geschreven ism Boerschappen. Bij elk verkochte box die met mijn code verkocht wordt, krijg ik een kleine bijdrage. Bestel jij de box via mijn code dan zal mijn kleine bijdrage naar de kinderkankerfonds gaan. Het geld komt goed terecht! Dus BESTEL!

Dit blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk