Tortelloni met asperges & zalm.
Ook zo dol op Asperges? Heerlijk smullen van dit witte goud. Dit gerecht is lekker & simpel. De asperges met de Tortelloni en zalm is een geweldige combinatie en geschikt voor het hele gezin!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 20 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
250 gram Ricotta & Spinazie Tortelloni (jumbo) 8 á 10 witte asperges 1 stuk gerookte zalm melk 3 el zuivelspread bieslook zout handje pijnboompitten handje geraspte Parmezaanse kaas
Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
Was en schil de asperges.
Breng een grote pan met een scheutje melk aan de kook en kook de asperges met een snuf zout 7 minuten en giet af.
Breek de zalm in stukken en verwarm in een koekenpan met 3 el zuivelspread.
Voeg de pasta toe aan de zalm en roer voorzichtig doorheen.
Verhit een grillpan en rooster de asperges aan twee kanten tot ze mooi gestreept zijn.
Serveer de pasta met de asperges. garneer met wat pijnboompitten en geraspte parmezaanse kaas.
Eetsmakelijk!
Trefwoord asperges, witgoud