Tortellini met mozzarella
Een heerlijk bordje gevuld met tortellini met rode pesto en mozzarella. Dit gerecht heb je binnen 15 minuten op tafel! Heerlijk voor groot en klein.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
Gang Hoofdgerecht, lunchgerecht
- 250 gram tortellini Ricotta & spinazie (Jumbo)
- 125 gram spekjes
- 1 bol mozzarella
- 3 el rode pesto
- 75 gram sla naar keuze
- 125 gram cherry tomaatjes
- handje zonnebloempitten
- snuf zout
- snuf peper
- 1 el balsamicoazijn
Kook de tortellini beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
Bak de spekjes in de koekenpan krokant en zet opzij.
Snijd de cherry tomaatjes door de helft.
Zodra de tortellini gaar is schep je dit in een kom en roer de pesto en cherry tomaatjes erdoor heen. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
Meng de sla met de balsamico en verdeel over de borden. Schep de tortellini ernaast en garneer met de zonnebloempitten, spekjes en scheur de mozzarella erover.
Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta, pastasalade, tortellini