Ga terug Email Link

Tortellini met carpaccio salade.

Een heerlijk gerecht met tortellini gevuld met pompoen & appel wat het gerecht heerlijk fris maakt. En daarbij een carpaccio salade. Een gerecht die snel op tafel staat en lekker is!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 180 gram tortellini (pompoen & appel) van KoRo
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 1 geel paprika
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 6 snoeptomaten
  • 80 gram boursin Knoflook & Fijne Kruiden
  • zakje veldsla
  • 1 pakje carpaccio
  • parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie

dressing voor de salade:

  • 1 tl honig
  • 2 tl olijfolie
  • 1 tl balsamicoazijn

Instructies
 

  • Kook de tortellini met een bouillonblokje beetgaar zoals op de verpakking staat beschreven.
  • Pel en snipper de ui, snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes, de paprika in grove stukken en de snoeptomaatjes door de helft.
  • Verhit wat olijfolie in een koekenpan en voeg de ui met de zongedroogde tomaten, paprika en tomaten toe en bak dit even aan. Voeg na 5 minuten de Boursin toe en laat dit even zachtjes pruttelen.
  • Roer de tortellini voorzichtig door de saus en breng eventueel op smaak met zout en peper.
  • Maak de dressing en meng de sla met de dressing.
  • Garneer de borden met sla, carpaccio, tortellini met wat pijnboompitten en parmezaanse kaas en
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord carpaccio, pasta salade, tortellini