Thaise wok met biefstukreepjes.
Een makkelijk Thaise wokgerecht die je binnen 20 minuten op tafel hebt. Gezond en lekker met de knoflook biefstukreepjes.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 15 minuten min
- 150 gram volkorenrijst
- 2 stuks kogelbiefstuk
- 400 gram Thaise wokgroente
- 2 teentjes knoflook
- 1 groente bouillonblokje
- 3 el ketjap manis
- 4 el sojasaus
- 2 el honing
- 3 el water
- snuf zout
- olijfolie
Kook de rijst volgens beschrijving van de verpakking.
Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
Pers de knoflook en meng dit samen met de ketjap manis en snuf zout met de biefstukreepjes en zet opzij.
Wok de Thaise wokgroente met een klein scheutje olijfolie.
Verkruimel een groente bouillonblokje boven de wok met 3 el water, sojasaus en honing. Laat dit zachtjes voor 5 minuten stoven.
Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes kort aan. (2 minuten)
Serveer de rijst met de wokgroente en leg de reepjes biefstuk bovenop.
Garneer met eventueel wat sesamzaadjes.
Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstukreepjes, Thaiserecepten, wokgroenten