Ga terug Email Link

Thaise wok met biefstukreepjes.

Een makkelijk Thaise wokgerecht die je binnen 20 minuten op tafel hebt. Gezond en lekker met de knoflook biefstukreepjes.
1 beoordeling
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram volkorenrijst
  • 2 stuks kogelbiefstuk
  • 400 gram Thaise wokgroente
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 groente bouillonblokje
  • 3 el ketjap manis
  • 4 el sojasaus
  • 2 el honing
  • 3 el water
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens beschrijving van de verpakking.
  • Snijd de biefstuk in dunne reepjes.
  • Pers de knoflook en meng dit samen met de ketjap manis en snuf zout met de biefstukreepjes en zet opzij.
  • Wok de Thaise wokgroente met een klein scheutje olijfolie.
  • Verkruimel een groente bouillonblokje boven de wok met 3 el water, sojasaus en honing. Laat dit zachtjes voor 5 minuten stoven. 
  • Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes kort aan. (2 minuten)
  • Serveer de rijst met de wokgroente en leg de reepjes biefstuk bovenop.
  • Garneer met eventueel wat sesamzaadjes.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord biefstukreepjes, Thaiserecepten, wokgroenten