Thaise curry met babymaïs en broccoli.
Deze heerlijke Thaise curry zet je zo op tafel! Heerlijk gevuld met babymaïs, broccoli en kip. Soms is een curry uit een pakje erg makkelijk en dan gebruik ik vaak de kruidenpasta's van Fairtrade.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
- 300 gram volkoren rijst
- 1 gele curry kruidenpasta (Fairtrade Original)
- 400 ml kokosmelk (Fairtrade Original)
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 300 gram kipfilet
- 200 gram broccoli
- 1 blikje babymaïs
- 1 hand ongezouten cashewnoten
- handje koriander
- 1 el olijfolie
Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
Snijd de kipfilet in kleine reepjes, broccoli in roosjes, pel en snipper de ui fijn en pers de knoflook.
Verhit wat olijfolie in een wok en bak de kipfilet reepjes, de ui en knoflook even aan.
Voeg de broccoli met de babymais bij de kip en roerbak dit 5 minuten mee.
Voeg de Thaise gele curry kruidenpasta en kokosmelk toe en roer alles goed door. Laat dit 10 minuten op laag vuur pruttelen.
Garneer met wat korinader & cashewnoten.
Eetsmakelijk!
Trefwoord curry, thaise curry