Rode curry met spinazie & kikkererwten.
Zin in een lekkere curry? Wat dacht je van deze snelle curry gerecht gevuld met spinazie en kikkererwten. Een simpel maar lekker gerecht!
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Bereidingstijd 15 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerecht, kip&gevogelte
- 150 gram volkoren rijst
- 1 rood paprika
- 1 ui
- 1 kipfilet
- 200 gram spinazie
- 3 el rode curry pasta ( koro.nl )
- 400 ml kokosmelk
- klein blikje kikkererwten (Bonduelle)
- olijfolie
- handje cashewnoten
Kook de rijst volgens de verpakking.
Snijd de ui fijn, de kip in kleine blokjes en de paprika in grove stukken.
Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de ui, paprika en kipfilet. Bak dit tot de kip gaar is.
Roer de rode curry en kokosmelk doorheen en laat dit voor 10 minuten zachtjes pruttelen.
Voeg de laatste 5 minuten de spinazie en de kikkererwten toe.
Garneer met de cashewnoten.
Eetsmakelijk!
Trefwoord curry, rode curry