Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Javaanse bami.
Een heerlijk snel gerecht die je zeker moet proberen!
Ook erg lekker met Javaanse Kipsaté!
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
20
minuten
min
Gang
Hoofdgerecht
Porties
4
personen
Ingrediënten
1
pakje
Javaanse kruidenpasta (Sorgh&Hoop)
400
gram
gram kipfilet in kleine stukjes
300
gram
spaghetti
1
ui
250
gram
bamigroente
2
el
zoete ketjap manis
2
el
zoute ketjap manis
olijfolie
gebakken uitjes
Seroendeng
Instructies
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Pel en snijd de ui fijn en de kipfilet in kleine blokjes.
Verhit wat olijfolie in een nokpan en bak de kipfilet gaar en voeg de ui erbij.
Voeg na 5 minuten de bami groente toe en roerbak dit mee.
Roer de kruidenpasta met de zoete en zoute ketjap erdoor en laat dit zachtjes pruttelen.
Na 3 minuten schep je de spaghetti erbij en meng alles door elkaar.
Garneer met gebakken uitjes en Seroendeng.
Eetsmakelijk!