Gevulde dadels met pindakaas, chocolade & walnoten.
Ook zo zin in een gezonde snack? Wat dacht je van deze gevulde dadels met noten, pindakaas, chocolade en kokos. Wat een feest!
Voorbereidingstijd 2 minuten min
Bereidingstijd 5 minuten min
Totale tijd 5 minuten min
- 6 pitloze dadels
- stukje pure chocolade
- 6 tl pindakaas
- 6 walnoten
- kokosrasp
Breek de chocolade en smelt dit au-bain-marie in een pannetje boven kokend water of in de magnetron.
Breek de walnoten in 2 stukjes.
Open een pitloze dadel en stop er een stukje walnoot in. Schep een tl pindakaas erin en knijp wat dicht. Herhaal dit met alle dadels.
Zet alvast een bakje klaar met wat kokosrasp.
Haal de dadels door de gesmolten chocolade en dan door de kokosrasp. Garneer met een stukje walnoot.
Leg de dadels in de koelkast en laat de chocolade uitharden.
Eetsmakelijk!
Trefwoord gevulde dadels, gezonde snacks, pindakaas