Maak een simpel en smakelijk gerecht met krokante aardappeltjes, rundergehakt en courgette. Serveer met een frisse yoghurtdip met knoflook & peterselie. Perfect voor een snelle en heerlijke maaltijd!
Verhit wat olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
Voeg de aardappeltjes toe en bak ze goudbruin en gaar, dit duurt ongeveer 10-15 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de courgette toe. De courgette mag nog knapperig zijn.
Haal de aardappeltjes met courgette uit de pan en zet apart.
In dezelfde pan, voeg eventueel nog een beetje olijfolie toe als dat nodig is.
Roerbak de ui, het gehakt en de kruiden (kaneel, kerriepoeder, Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, korianderpoeder, komijnzaad, peper en zout.) voor 5 minuten. Blijf goed omscheppen!
Voeg de gebakken aardappeltjes weer toe aan de pan en meng alles goed door elkaar. Laat nog een paar minuten doorwarmen en bestrooi met de peterselie.
Maak de yoghurtdip:
Schenk de yoghurt in een bakje, rasp de knoflook erboven en voeg de peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Eetsmakelijk!
Trefwoord 30 min recept, aardappel recepten, eenpansgerechten