Verwarm de oven voor op 200°C.
Meng de blokjes zoete aardappel met een beetje olijfolie, zout, peper en paprikapoeder. Verspreid ze gelijkmatig op een bakplaat en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot ze zacht en goudbruin zijn.
Marineer de kipfilet met paprikapoeder, knoflookpoeder en wat kipkruiden.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak de kipfilet voor 4 minuten gaar.
Voeg de paprika en ui toe en bak tot ze zacht zijn, maar nog wel knapperig.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Voor de dressing, meng de olijfolie, citroensap, honing, tijm, Italiaanse kruiden, mosterd, zout en peper in een kleine kom. Roer goed door elkaar.
Doe de gekookte couscous in een grote kom. Voeg de gebakken groenten met kip, komkommer, tomaat, peterselie, munt en verkruimelde feta kaas toe.
Giet de dressing over de salade en meng alles goed door elkaar, zodat de dressing gelijkmatig verdeeld is.
Voeg eventueel nog wat extra zout en peper naar smaak toe.
Ook kan je nog extra dressing toevoegen mocht je het gerecht nog te droog vinden.
Garneer met de zoete aardappelblokjes.
Eetsmakelijk!