verwarm de oven voor op grillstand voor op 180 graden.
Snijd de hamburgerbroodjes open.
Besmeer de onderkant van de broodjes licht met olijfolie.
Grill de broodjes in een voorverwarmde oven, ongeveer 2-3 minuten.
Snijd de tomaat in plakjes.
Snijd de komkommer in halve maantjes.
Snijd de rode ui in halve ringen.
Meng mosterd en mayonaise naar smaak om mosterd-mayonaise te maken.
Verhit een pan op middelhoog vuur met wat margarine en olijfolie.
Bak de kipburgers in de pan tot ze mooi bruin zijn en goed doorbakken, ongeveer 4-5 minuten per kant.
Smeer de onderkant van de broodjes in met de mosterd-mayonaise saus.
Beleg met een plakjes cheddarkaas met daarop de kipburger.
Beleg met een paar plakjes tomaat, augurk, komkommer en rode ui op de kipburger met daarop wat curry en mayonaise.
Strooi een beetje kiemmix bovenop voor extra smaak en crunch.
Plaats de bovenste helft van het broodje op de hamburger.
Eetsmakelijk!