Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – September 2021.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Wij mogen een week lang de familiebox uitproberen en hier heb ik een review over geschreven. Wij waren zeer tevreden en alles heerlijk vers! Voor het eerst na jaren weer een schoolfoto van Jamie besteld. Afgelopen jaren waren ze zo slecht gemaakt dat ik dit zelf maar deed. Dit jaar gelukkig een leuk normale foto. Wat een kerel al!
Zaterdag even door het dorp gelopen en kind blij gemaakt met een broodje rookworst van de Hema.

Wij hebben een jaar abonnement van Dierenpark Amersfoort. Dit is echt zo leuk. Je kan zo vaak gaan als je wilt. Ideaal voor een paar uurtjes rondwandelen.

Wat een domper! We kregen een mail van school dat in Jamie’s klas Corona is geconstateerd. Nu 10 dagen in quarantaine, testen en ons zelf maar weer vermaken met schoonmaken, eten en spelletjes. Jamie had ik nog nooit getest maar dit keer moesten we toch echt even een thuistest doen. Uiteindelijk werd dit na 2 dagen steeds leuker en maakte we er maar een spelletje van. Wie zonder tranen een stokje in zijn neus kon duwen mocht iets lekkers kiezen voorbij de koffie. (je moet wat)

Wij vermaken ons prima in die 10 dagen quarantaine. Gelukkig zijn we allemaal gezond gebleven maar toch waren er 9 kinderen in zijn klas die positief zijn getest!
Ondertussen gingen we maar cupcakes maken, want ik had vorige maand een tof pakket van Homemade bakmixen gekregen. Ook maar een bananencake gebakken en een nieuw gaaf pannetje uitgeprobeerd. Hier kan je leuke kleine spiegeleitjes mee bakken of mini pancakes. We zijn weer lekker aangekomen in deze 10 dagen!

Ook won ik een leuk brievenbus pakketje van Limoncello via Instagram. Ik ben gek op limoncello dus ik was weer helemaal gelukkig! Mocht je nog geen Instagram hebben? Zo jammer! Ik ben hier zeer actief met leuke winacties.
Ook een superlekker pakketje van Water&Meel mogen ontvangen en mogen reviewen. Wat een straf hé.
Ook een spuitflesje met olijfolie gekregen en dit leek mij superhandig. Helaas kwam het al kapot aan en deed hij niet wat hij moest doen.

Vanavond een pan met macaroni gemaakt maar Jamie heeft nogal eens de neiging om de groenten eruit te plukken. Daarom vanavond macaroni met verborgen groenten! Ook heb ik mijn pannetje getest met mini pancakes. Nou, ik ben als een kind zo blij, want dit werkt geweldig!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.