Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Oktober 2021.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

De maand begon regenachtig! Jamie mocht voor het eerst kinderpostzegels lopen en na 20 minuten kwam hij al huilend thuis. Zijn kartonnen koffertje met alle briefjes was in een plas gevallen en dus nat. Gelukkig kan je tegenwoordig alles ook met een QR code regelen dus uiteindelijk viel het mee. Om het verdriet weg te eten heb ik loempia’s gehaald. Ik zei dat ik dit voor hem deed maar ik ben er zelf gewoon dol op. *smile* Vrijdag vaak een vaste prik bij mijn vaste loempia kraam! De loempia’s zijn erg lekker alleen is de verkoopster nooit zo vrolijk.

Ook stond er meerdere lekkere recepten op de planning. Wat dacht je van deze appelgebakjes. Wat was dit lekker!

Wij wonen aan een park/bos en daar staan walnotenbomen. Samen met Jamie ben ik na schooltijd walnoten gaan zoeken. Heerlijk snuffelen tussen de bladeren en het is ons dit jaar weer gelukt! We hadden een tas vol! Nu laten drogen zodat we later iets lekkers kunnen maken.

Ik vond in een lade nog cadeaubonnen van Rituals! Mijn vriendin heeft een interieurspray en die rook zo lekker dat ik ook maar eens online ben gaan kijken. Helaas was haar geurtje niet meer op voorraad dus heb ik deze gekozen. ( Ik zie dat hij nu gewoon €10,- goedkoper is! ) Dit heb ik nou altijd he!
Ook heb ik na een lange tijd weer HelloFresh aangezet. Deze week even 3 lekkere gerechten. Ik ben erg tevreden over HelloFresh. Al geprobeerd?

Vanmorgen op de fiets schoot ik dit plaatje! Prachtig toch? Vanmiddag kwam er een verrassing voor Jamie binnen. Hij is sinds een aantal weken helemaal Harry Potter-fan. Daar hoort natuurlijk iets leuks bij. ( verwend mannetje )

Ook ben ik met hem in de herfstvakantie naar de musical van De waanzinnige boomhut hier in de Meerpaal geweest. Dit was erg leuk en we hebben genoten!

Ik heb al jaren een aquarium. Gewoon, omdat ik dit mooi en gezellig vind staan. ( ik ben sowieso gek op beestjes ) Dan heb ik weer een groot aquarium, dan weer een kleintje maar op marktplaats zag ik nu een iets groter aquarium online staan. Die avond kon ik hem gelijk met Tony ophalen. Hij was eerlijk gezegd groter dan ik had verwacht dus er moest meer vis in. Dus de volgende ochtend gelijk even snel naar een dierenspeciaalzaak in Lelystad gereden om wat vis op te halen en de bak staat er weer prachtig bij!

Ook was het prachtig weer! Laatste zonnige dag dus na een flinke wandeling samen om de hoek een heerlijk ijsje bij Tutti Gelatine gegeten. Limocello ijs! Jummie, die moet je echt eens proberen! (Er zit wel alcohol in maar dat is zo weinig dat je een liter moet opeten voordat je iets zal merken)Al zou ik dit makkelijk wegkrijgen denk ik.

Ook kwamen deze maand weer een aantal pakketjes binnen. Veggie oats van Grunten. Een mooi pakket van Mezeast om iets heerlijks te maken en de herfst foodiebox van Kroon op het werk. Goed gevuld met allemaal lekkere dingetjes.

Nieuwe ondergrondjes voor fotografie getest. Deze vallen zo tegen! Gekocht via Bol.com maar zelfs Ali express is beter. Wat wel weer leuk is, is Scoupy. Kennen jullie dit al? Een echte tip hoor! Je download de app op je telefoon en zo mag je gratis of met korting producten uitproberen. Je koopt dit product in de winkel en binnen 24 uur staat het geld alweer op je rekening!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.