Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – November 2021.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

We begonnen met een herfstwandeling georganiseerd door school! Elk jaar in november komt dit terug en dit organiseren ze zo leuk! Alle jufs en meesters waren verkleed en het schoolplein versierd met lichtjes en muziek. Je mag met het gezin of met een groepje kids uit de klas een wandeling maken via een route die je meekrijgt. Super spannend natuurlijk, want in de bossen is het wel heel erg donker!

Ook hebben we nog lekkere koekjes gebakken en had ik een werk-opdracht van Mezeast. Wij kopen de producten zelf ook weleens en is zeker erg lekker dus proberen waard! Voor de foto had ik de mannen nodig. Daar had ik het meeste werk aan, pfff.

Dit lampje zag ik bij de Wibra staan. Hoe leuk is deze?! Het werkt op een een batterij maar het geeft mooi warm licht. Ik ben hier helemaal blij mee. Het kost €9,99,- en verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.
Ook mocht Jamie weer lopen met Sint Maarten. Vorig jaar werd dit ivm Corona afgelast maar dit jaar had hij er weer helemaal zin in! Samen met een groepje is hij 2 uur weggeweest en kwam met een rugtas vol met snoep thuis. Dit zal de tandarts heel fijn vinden, oeps.

Van het merk Qualita mocht ik een product uitproberen. Binnen een aantal seconde heb je heerlijke schuim voor je koffie. Wat een uitvinding, wij zijn hier heel blij mee en gebruiken dit nu echt dagelijks! Ook hebben? Hier te koop bij Bol.com

Zoals elke maand zijn we natuurlijk weer naar Dierenpark Amersfoort geweest. Dit keer hebben we Oma meegenomen. Dit was heel veel jaren geleden voor haar dus dit was natuurlijk ontzettend leuk! Het was alleen koud, nat en druk.

Je maakt mijn kind blij met een bakje Yum Yum. Hoe erg is dit! Als moeder sloof je je altijd uit om iets goeds op tafel te zetten en hij is blij met een bakje noedels van €0,55 cent. Wel een makkelijk budget maaltijd trouwens.

Ook won ik een toffe prijs via een like & deel actie op Instagram. Een mooie ketting van preciousjewels.nl
Ik doe graag mee om leuke prijzen te winnen. Het is een hobby hahaha en ik win eigenlijk altijd wel iets!

Een superleuke samenwerking met Plus supermarkten gehad. Ik ontving een kerstmand vol met ingrediënten om een heel kerstdiner te maken. Het was zalig!

Ook kwam er een doos vol met healthy people sappen binnen. De sappen hebben een nieuw jasje gekregen. Voorlopig kunnen we er weer tegenaan! Watermeloen was binnen 1 dag op, wat is die lekker zeg!

En toen kwam er een moment dat ik me slecht voelde. Keelpijn, buikpijn en hoesten. Na 2 testen negatief. Een gewone simpele griep bestaat natuurlijk ook nog! Ik had het wel raar gevonden als ik positief zou zijn, want ik kom eerlijk gezegd weinig met andere mensen in contact.
Het weekend lag ik dus met een dekentje op de bank maar een moeder kan en mag niet ziek zijn dus er moest ook gewoon ‘gewerkt’ worden. Ik moest nog wat samenwerkingen afronden en we moesten ons kind helpen om een surprise te maken. Hij heeft iemand getrokken die op basketball zit dus dit moet wel leuk zijn, toch?!

Jamie kwam uit school met weer een uitgevallen tand. Dit is de derde kies deze maand! volgens mij moet ik een goed gesprek met de juf hebben, want het valt nu op 😉

En zo kregen we op de laatste dag van november een Parro bericht van school. Juf verkouden, geen inval dus dagje thuisonderwijs. Jippie, Not….

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.