Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – December 2021.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

En het is alweer December! Wat vliegt de tijd en wat is er veel gebeurd afgelopen jaar. We starten December met uiteraard Sinterklaas recepten. Weer nieuwe Sinterklaasrecepten aan de website toegevoegd dus voor volgend jaar kan je weer heerlijk snuffelen voor makkelijke recepten.

December is ook een drukke maar leuke toffe maand voor samenwerkingen. Zo mocht ik dit gerecht maken voor de feestdagen met een heerlijke wijn. En zo waren er nog veel meer leuke samenwerkingen!

Ook moest ik met Jamie naar het oogkliniek in Lelystad. Daar lopen we al vanaf zijn derde jaar en ivm Corona was het eigenlijk al een hele tijd geleden dat we een afspraak gemaakt hadden. Hij gaf vorige week zelf aan dat hij niet meer zo goed kon zien.
Voor een goed oogonderzoek kreeg hij zoals altijd speciale oogdruppels. Het prikt wat en daglicht is gevoelig maar je krijgt er mega pupillen van. Dit was natuurlijk wel weer grappig met veel gekke foto’s!

Zoals wij al dachten heeft Jamie een bril nodig dus volgende week maar eens jagen naar een leuk montuurtje.

Wij hebben voor het eerst een kaasfondue gedaan! Voor een samenwerking kreeg ik een geheel compleet set en dit was zeker leuk om te doen! Jamie was meer geïnteresseerd in het vlammetje onder de pan dan wat hij kon eten.

En waar we al bang voor waren is dit jaar WEER gebeurd! Scholen WEER gesloten en WEER in Lockdown! Een extra week vakantie = een weekje lekker lui doen en de hele dag chillen. Ik moest nog wel gewoon buiten de deur werken dus af en toe was hij een halve dag alleen thuis. Wat dat betreft is het toch wel makkelijk als je wat oudere kinderen hebt… en 1.

Het is heerlijk koud buiten! Dus elke dag doen we even een rondje met de honden zodat Jamie toch nog even naar buiten komt. Het liefst zit hij de hele dag op een scherm. Ook kan Jamie ontzettend goed koken. Hij gaat dit steeds leuker vinden en dat vind ik natuurlijk weer erg leuk. Vanavond heeft hij een recept van Jamie Oliver gemaakt. Een heerlijke pasta met aubergine en ricotta. Zo lekker! Dit recept heeft het ontzettend goed gedaan op Instagram!
Dit gerecht heeft de meeste hits gehad van al mijn gerechten! HAHAHA

En toen werden we door Pearl gebeld. De bril van Jamie is al klaar! Dit zou eigenlijk pas na de kerst worden maar ze waren sneller! Vanmorgen snel de bril opgehaald en wat is de wereld dan mooier en kleurrijker!

Ook heb ik zelf gisteravond een kleurtje in mijn haren gedaan. Dit keer ben ik voor donker gegaan. En? Kan ik over straat?

Helaas is weer die Lockdown maar wij hadden al een half jaar geleden een vakantie naar Texel geboekt. Weg met de feestdagen! Nu hadden wij de vakantie kunnen omzetten naar een andere data maar dit hebben we niet gedaan. Wij gaan gewoon even 10 dagen uitwaaien op Texel! Letterlijk & Figuurlijk. Oh, en ik ben ook nog eens jarig maar dit slaan we sowieso elk jaar over. Zo blijf ik eeuwig 30 🙂

Alles is hier wel gesloten en het enige uitje is de supermarkt! Gelukkig kan je hier heel veel wandelen. Het is koud met een mooie strakke blauwe lucht, dus dat is fijn. Ben jij weleens op Texel geweest?

Met kerst hebben we heerlijk gegourmet en op het strand gewandeld en bunkers opgezocht.

Tussen de buien door naar het strand met de honden. Iedereen weer Zen!


En toen was de Zen snel voorbij. Een telefoontje van mijn dochter Lindsay. Al 2 dagen liet ze via sms weten dat ze last had van buikpijn, diarree en slap gevoel. Buikpijn nam toe. Ze is naar de huisarts geweest en die dacht aan een blindedarmontsteking en dus op naar het ziekenhuis!

Wat een schrik is dit dan! Dus wij hop, spullen in de auto en met gierende banden weer naar huis.

Geen Oud en Nieuw dit jaar op Texel maar gewoon thuis met een ziek kind op de bank gevierd. Helaas missen we nu 5 dagen Texel maar ben blij dat we de keuze hebben gemaakt.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.