Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Augustus 2021.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Mijn dochter Lindsay is jarig geweest. Als verrassing zijn wij bij Lotus lounge in Harderwijk gaan eten. Waanzinnig lekker eten!

Dat je gewoon 3 dagen voordat je op vakantie gaat kiespijn krijgt! Mijn kies is afgebroken en dit zijn dingen wat altijd net voor een vakantie kan gebeuren. Gelukkig kon ik snel terecht bij een vervangend tandarts in Dronten! Probleem opgelost, YES! Vanmiddag nog even met Jamie een stuk gaan skeeleren. En uiteraard net een regenbui op onze bol toen we buiten waren. Morgen gaan we lekker samen op vakantie!

Yes! Vakantie! We gaan lekker naar Brielle. Mijn ouders hebben een chalet en daar mogen wij gebruik van maken. Wat gaan wij genieten samen.

Histoyland in Hellevoetsluis is erg leuk om met de kids heen te gaan. Dit is echt heel leuk, dus mocht je in de buurt zijn dan is het zeker een middagje waard met de kids. Het leukste blijven de tanks, helicopters en goud zoeken.

Samen met Opa en Oma naar het strand van de Maasvlakte. Dit doen wij elk jaar en elk jaar genieten wij weer.

Eten doen wij ook heeeeeeel graag! ik ging voor een Limoncello ijs maar die was ik snel kwijt, want jij vond hem ook erg lekker. Achteraf bleek er alcohol in te zitten nu begreep ik waarom je zo bleef kletsen. Mensen uit omgeving Rotterdam ken deze friet zeker! Dol op een Brammetje! De Bram Ladage is een Rotterdamse verse friet die je nergens anders kan krijgen. Deze moet je echt halen mocht je in Rotterdam zijn.

Na onze vakantie zijn we nog naar de kermis in Almere geweest, Dagje Dierenpark Amersfoort en een dagje naar de Orchideeën Hoeve
Waarom gaan plezier en vakanties zo snel voorbij?

De zomervakantie is voorbij. Jamie start in groep 7, ik ga weer werken en de regelmaat is weer terug.

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.