Tagliatelle met broccoli en zalm.

Dit is een heerlijke romige pasta met broccoli en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.

Tagliatelle met broccoli en zalm.

Dit is een heerlijke romige pasta met broccoli en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 20 min
Gang Hoofdgerecht, visgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 250 gram tagliatelle
  • 2 zalmfilets
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 stronk broccoli
  • 1 pakje Boursin roomkaas
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1 el boter
  • snuf peterselie
  • snuf peper
  • snuf zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen van de verpakking.
  • Pel en snipper de ui en snijd de knoflook grof. Snijd de broccoli in roosjes.
  • Verhit wat olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens de roomkaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • Dep de zalm droog en bestrooi met peper & zout.
  • Smelt 1 el boter in een pan en bak de zalm aan beide kanten in een pan. ( Draai de zalm om als je de garing halverwege ziet komen.)
  • Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd van de tagliatelle de broccoli roosjes toe. Giet vervolgens af.
  • Voeg de tagliatelle en broccoli toe aan de roomsaus. Serveer met de gebakken zalm.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta recepten, tagliatelle, zalmfilet

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk