Dit is een heerlijke romige pasta met broccoli en gebakken zalm. Een pasta die binnen 20 minuten op tafel staat.
Tagliatelle met broccoli en zalm.
Ingrediënten
- 250 gram tagliatelle
- 2 zalmfilets
- 1 groente bouillonblokje
- 1 stronk broccoli
- 1 pakje Boursin roomkaas
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 el boter
- snuf peterselie
- snuf peper
- snuf zout
- olijfolie
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen van de verpakking.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook grof. Snijd de broccoli in roosjes.
- Verhit wat olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan. Voeg vervolgens de roomkaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
- Dep de zalm droog en bestrooi met peper & zout.
- Smelt 1 el boter in een pan en bak de zalm aan beide kanten in een pan. ( Draai de zalm om als je de garing halverwege ziet komen.)
- Voeg de laatste 4 minuten van de kooktijd van de tagliatelle de broccoli roosjes toe. Giet vervolgens af.
- Voeg de tagliatelle en broccoli toe aan de roomsaus. Serveer met de gebakken zalm.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle