Pasta met spinazie en Parmezaanse kaas.

Super easy en een erg lekker en snel recept voor als je weinig tijd hebt.

Pasta met spinazie en Parmezaanse kaas.

Super easy en een erg lekker en snel recept voor als je weinig tijd hebt.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 150 gram pasta naar keuze
  • 1 groente bouillonblokje
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 350 gram kipfiletblokjes
  • handje diepvries spinazie blokjes
  • 100 ml slagroom
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  • Verhit wat olijfolie in de pan en bak de blokjes kipfilet met de ui en knoflook.
  • Voeg na 5 minuten de spinazie toe en roer dit goed door.
  • Voeg nu de Parmezaanse kaas, slagroom en de pasta toe en meng dit goed door elkaar.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord pasta met spinazie, pastakaas, pastarecepten

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

One thought on “Pasta met spinazie en Parmezaanse kaas.

  1. Hallo Danielle,

    Wat een leuke recept heb je geschreven. Je beschrijft op een leuke manier hoe de pasta met spinazie en kaas gemaakt moet worden :). Zelf verkopen wij streekproducten maar dan uit Noord-Holland. Waaronder de Noord-Hollandse Boerenkaas, die zich kenmerkt door de zachte zilte smaak die de boerenkaas van zichzelf heeft en die juist heel erg smakelijk is. De kaas smelt ook er goed en heeft een volle en smeuïge smaak. Succes met je website. Groeten, Mats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2023 | Danielle Westdijk