Super easy en een erg lekker en snel recept voor als je weinig tijd hebt.
Pasta met spinazie en Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
- 150 gram pasta naar keuze
- 1 groente bouillonblokje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 350 gram kipfiletblokjes
- handje diepvries spinazie blokjes
- 100 ml slagroom
- 50 gram parmezaanse kaas
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Pel en snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
- Verhit wat olijfolie in de pan en bak de blokjes kipfilet met de ui en knoflook.
- Voeg na 5 minuten de spinazie toe en roer dit goed door.
- Voeg nu de Parmezaanse kaas, slagroom en de pasta toe en meng dit goed door elkaar.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle
Hallo Danielle,
Wat een leuke recept heb je geschreven. Je beschrijft op een leuke manier hoe de pasta met spinazie en kaas gemaakt moet worden :). Zelf verkopen wij streekproducten maar dan uit Noord-Holland. Waaronder de Noord-Hollandse Boerenkaas, die zich kenmerkt door de zachte zilte smaak die de boerenkaas van zichzelf heeft en die juist heel erg smakelijk is. De kaas smelt ook er goed en heeft een volle en smeuïge smaak. Succes met je website. Groeten, Mats