Geen zin om lang in de keuken te staan? Dit gerecht is makkelijk, smakelijk & snel klaar!
Pasta met kip kerrie.
Ingrediënten
- 150 gram pasta naar keuze
- 1 groente bouillonblokje
- 200 gram bloemkool/broccoli roosjes
- 100 gram diepvries doperwten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 kipfilet
- 150 ml kookroom
- 2 el kerriepoeder
- olijfolie
Instructies
- Kook de pasta met 1 groente bouillonblokje volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Snijd de broccoli en bloemkool in hele kleine roosjes.
- Kook de broccoli en bloemkool roosjes voor 5 minuten en giet af.
- Pel en snipper de ui, snijd de knoflook fijn en de kipfilet in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een hapjespan en bak de kipfilet voor 5 minuten. Voeg daarna de ui en knoflook toe.
- Voeg na 5 minuten de doperwten en kerriepoeder toe en roerbak dit 5 minuten mee.
- Schep de bloemkool, broccoli en de kookroom bij de kip met kerrie en laat dit 2 minuten zachtjes pruttelen en zet het vuur uit.
- Schep de pasta door de saus.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle