Een lekker en makkelijk gerecht bomvol smaak van kerrie. Het is snel klaar en heerlijk met snijboontjes en kip.
Kerriesaus met snijbonen.
Ingrediënten
- 150 gram volkoren rijst
- 1 groente bouillonblokje
- 200 gram snijbonen
- 1 pakje Hindoestaanste kerriepasta van Sorgh & Hoop
- 150 gram kipfiletblokjes
- 1 ui
- 1 paprika
- 100 ml kokosmelk
- 1 tomaat
- 1 teentjes knoflook
- olijfolie
Instructies
- Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
- Pel en snijd de ui en knoflook fijn, de paprika en kipfilet in blokjes.
- Verwarm in een hapjespan 1 el olijfolie en fruit de ui aan. Voeg na 3 minuten de knoflook, paprika en kipfilet toe en bak dit 5 minuten mee.
- Was de snijbonen en kook de snijbonen met 1 groente bouillonblokje in 15 minuten beetgaar.
- Voeg de kerriepasta met de kokosmelk toe aan de kip. Snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg dit toe aan de kerrie. Roer dit even goed om en laat dit met deksel nog een aantal minuten zachtjes stoven.
- Serveer de snijbonen met de rijst en saus.
- Eetsmakelijk!
Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook
En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle