Kerriesaus met snijbonen.

Een lekker en makkelijk gerecht bomvol smaak van kerrie. Het is snel klaar en heerlijk met snijboontjes en kip.

Kerriesaus met snijbonen.

Een lekker en makkelijk gerecht bomvol smaak van kerrie. Het is snel klaar en heerlijk met snijboontjes en kip.
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 15 min
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

Instructies
 

  • Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Pel en snijd de ui en knoflook fijn, de paprika en kipfilet in blokjes.
  • Verwarm in een hapjespan 1 el olijfolie en fruit de ui aan. Voeg na 3 minuten de knoflook, paprika en kipfilet toe en bak dit 5 minuten mee.
  • Was de snijbonen en kook de snijbonen met 1 groente bouillonblokje in 15 minuten beetgaar.
  • Voeg de kerriepasta met de kokosmelk toe aan de kip. Snijd de tomaat in kleine blokjes en voeg dit toe aan de kerrie. Roer dit even goed om en laat dit met deksel nog een aantal minuten zachtjes stoven.
  • Serveer de snijbonen met de rijst en saus.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord boontjes, kerrie

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk