Havermout pancakes met blauwe bessen & frambozen.

Dit gerecht is een ware feest op je ontbijtbord. Een heerlijk ontbijt waar iedereen blij van gaat worden! Bekijk alle pancakes recepten hier!

Havermout pancakes met blauwe bessen & frambozen.

Dit gerecht is een ware feest op je ontbijtbord. Een heerlijk ontbijt waar iedereen blij van gaat worden!
Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 20 min
Totale tijd 25 min
Gang Ontbijt
Porties 6 pannenkoekjes

Ingrediënten
  

  • 2 eieren
  • 250 ml karnemelk
  • 100 gram bloem
  • 30 gram havermout
  • 1 zakjes vanillesuiker
  • 2 tl bakpoeder
  • 40 gram suiker
  • snuf zout
  • 150 gram blauwe bessen
  • 100 gram frambozen
  • bakboter of olijfolie

Instructies
 

  • Klop de eieren los en voeg de suiker en vanillesuiker erbij.
  • Maal de havermout tot havermeel.
  • Voeg de bloem, havermout, snuf zout, bakpoeder en karnemelk toe en klop dit goed door tot een mooi en dik beslag.
  • Verwarm een koekenpan met wat boter of olijfolie en schenk een klein hoopje beslag in. Bestrooi gelijk met wat blauwe bessen en frambozen.
  • Bak de pancakes om en om mooi goudbruin. (Zodra je bubbeltjes ziet kan je hem voorzichtig omdraaien.)
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord blauwebessen, frambozen, pancakes

Heb je dit recept gemaakt?
Deel het op Instagram of Facebook

En tag @etenmetdanielle of tag #etenmetdanielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright 2022 | Danielle Westdijk