Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Januari 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Voor iedereen een Gelukkig Nieuwjaar! We starten januari lekker relax. Wij hebben nog lekker 1 week kerstvakantie, de boosterprik zit erin en we koken en bakken ons suf.

Vanmiddag wilde ik de Airfryer uit de schuur halen. Ik dacht namelijk lekker makkelijk te doen maar het waaide nogal en net op het moment dat ik de schuurdeur open trok kwam er een windvlaag. Hoppa, wat een kabaal! Het hele glaswerk vloog eruit. Zo balen weer!
De laatste dag van de kerstvakantie vieren wij met pizza’s bakken. Heerlijk met pita broodjes, ananas, kip en veel groenten.

Fotografie doe ik nu al zeker 15 jaar. Leuk als werk maar ook heel erg ontspannend als hobby. Het leuke is dat Jamie af en toe ook mee op pad gaat. Samen gaan we dan jagen naar mooie plekjes en kiekjes.

De kerstvakantie is weer voorbij. De meeste weten nu wel dat onze vakantie anders verliep dan wat wij gepland hadden. Helaas, maar wat was het fijn dat Jamie weer lekker naar school kon! Maar helaas was dit maar 1 dag, want de juf is ziek. Zitten we weer thuis! De Juf is nu voor een lange tijd afwezig (burn-out) en er is geen personeel meer voor inval. Jamie is nu 3 dagen thuis…. dus maken we het maar weer gezellig. Volgende week nieuwe kans.

Mocht iemand nog wandelende takken willen hebben dan moet je hier zijn! Onze 2 takken hebben mega veel eieren gelegd en ik moet er vanaf. Gratis en voor niets.. wie oh wie! 😉

Afgelopen maand natuurlijk ook nog een aantal recepten uitgewerkt en elke zondag even met Jamie op pad geweest. Heerlijk!

We kregen een heel leuk kweekpakkertje van keepgrowing. Laten we hopen dat we straks heerlijk kunnen koken met eigen kruiden! En ik heb de 10.000 volgers bereikt op Instagram! Super trots en dankbaar!!!

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.