Recepten

Recepten

Weekmenu’s

Weekmenu

bakken

bakken

ACHTER DE SCHERMEN ALLE BLOGS BLOGS

Achter de schermen – Februari 2022.

Neem een kijkje achter de schermen en kom gluren bij Daniëlle thuis. Elke maand een overzicht wat wij in onze vrije tijd doen, wat voor gerechten ik maak, hoe en wat ik fotografeer, deel ik leuke nieuwe producten en nog veel meer!

Vanmorgen eerst eens naar de kapper! Even die Corona kop aanpakken. Ook nog even langs de Intratuin in Lelystad geweest om wat leuke plantjes en potjes te scoren. Ik schrok wel een beetje, want de hele sfeer van Intratuin was weg. Geen visjes meer, dode aquariumplanten, weinig sfeer en ik vond veel planten slecht en droog. Zonde!

Vanavond maak ik een plaatpizza. Is iedereen dol op en het is ook nog eens gezond!

Dat je dan een geweldige plant mag ontvangen! Ik wil al maanden een stek van de Monstera variegata maar die zijn ontzettend duur! En van @plantzoen kreeg ik zomaar een plantje, zo lief! En ondertussen heb ik ook een stekje gewonnen via Instagram en daar wacht ik nu met spanning op.

Jamie had ik opgegeven voor een dagje Workshop banketbakken. Superleuk om dit te doen in de vakantie, want bakken en koken is zijn hobby. Hij kwam thuis met een taart van Zee met een walrus, krabben en inktvissen. Lekker veel kleurstof ook hahaha. Jamie heeft het echt naar zijn zin gehad en ik vind het ontzettend stoer van hem dat hij dit alleen heeft gedaan! In de meivakantie zeker nog eens doen.

Dit jaar ben ik ambassadeur van Côte d’Or en dat is absoluut geen straf! Lekker genieten van hun chocolade, Yummie!

Ik kreeg een toffe korting van 50% van de Familiebox. Ooit had ik daar een account aangemaakt en nu dus opnieuw 4 maaltijden besteld. De Familiebox vinden wij ook erg goed en vers! Heerlijk gegeten en genoten, want het is zo makkelijk!

Er werd een box afgeleverd met heerlijke nacho’s met alles erop en eraan. Dit moet ik nog maken maar ik kom soms echt tijd te kort en deze nasi melange van VanBeekumspecerijen is lekker! Tip van Daan.

Dat je Facebook pagina onbereikbaar is. Wat een frustratie! Al mijn volgers en berichten foetsie.
En Jamie met een spin op zijn hoofd. Hij heeft wat filtertjes op Instagram ontdekt…..

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.