Achter de schermen week 8 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag heb ik eigenlijk een vrije dag… nou ja, min of meer. Het is schoonmaak- en wasdag. Vanochtend is Tony met Jamie naar de huisarts geweest. Tja, ik had hier al een beetje angst voor. Het is een kwestie van afwachten… Hij kreeg een prikje in zijn vinger en zijn ontstekingswaarden waren iets verhoogd, maar niets ernstigs. Gewoon pech met al die virussen die elkaar opvolgen. Bloedprikken om te kijken of er iets anders gaande is bleek echter niet nodig te zijn, omdat zijn klieren niet meer opgezet zijn en dit echt gewoon door een virus komt… Ik moet er maar op vertrouwen dat ze het beter weet dan ik.
Die middag hebben we geluncht bij de Subway en ben ik nog snel naar het centrum gefietst, omdat ik nog iets wilde kopen voor Tony zijn verjaardag.

Dinsdag.

Vanmorgen Tony wakker gemaakt met allemaal leuke cadeautjes. Daarna had ik eerst een werkafspraak en toen ik thuiskwam zijn we met z’n allen even naar Emmeloord gegaan. We hebben een rondje door het centrum gelopen en zijn toen weer teruggegaan, want Jami is nog snel moe. Die avond kwam wat visite om taart te eten en om 00:00 doken we ons bedje in.

Woensdag.

Vanmorgen was ik vroeg wakker en ben ik een stukje gaan wandelen met de honden. De rest lag nog te slapen. Die middag zijn we naar Urk gereden, maar we hebben alleen een rondje langs de haven gelopen, want Jamie was flink aan het hoesten. Natuurlijk hebben we ook een visje gegeten, maar eerlijk gezegd vinden we de viswinkel hier in Dronten lekkerder. Die avond kreeg ik opnieuw vreselijke kiespijn. Gisteren voelde ik al een lichtelijk bonzend gevoel, maar eind middag brak de pijn weer door. Gelukkig staat morgen toch al een afspraak gepland bij de tandarts voor een nieuwe vulling.

Donderdag.

Vanmorgen stond ik al vermoeid op. Wat een verschrikkelijke nacht weer achter de rug. Als eerste taak vanochtend moest ik een opdracht voor Eten met Danielle afhandelen, aangezien ik dit constant aan het uitstellen was. Gelukkig heb ik het nu afgerond en kon ik vanmiddag naar de tandarts. Mijn angst bleek weer uit te komen: de kies is weer ontstoken! Een tweede wortelkanaalbehandeling aan de kies gekregen en ik ben met een antibioticakuur naar huis gestuurd. Eenmaal thuis had ik ontzettend veel pijn. Het blijft zeuren en bonken. Dus na wat gejank op de bank maar naar bed gegaan.

Vrijdag.

Vanmiddag zijn we even kort naar Almere geweest. We zijn naar Almere Jungle geweest en achteraf een hapje gegeten bij KFC. Het was ongelooflijk druk in Almere Jungle en je moest meehobbelen in de menigte om ergens te komen of iets te zien. Dit was helaas niet echt heel leuk.

Zaterdag.

Vanochtend vroeg opgestaan, want vandaag zijn we naar Spijkenisse geweest. Mijn beide ouders zijn beide jarig geweest, dus dat moest natuurlijk gevierd worden! Na een gezellig middag, taart en een Chinees keerden we weer huiswaarts. Om 22:00 uur waren we weer veilig thuis. We hebben nog een aflevering van Fear the Walking Dead gekeken voordat we lekker naar bed gingen.

Zondag.

Tony is vandaag de hele dag op de Motorbeurs met zijn motorbende, terwijl ik thuis lekker aan het rommelen was. Ik had een uitnodiging van Ron Blaauw ontvangen om te komen dineren, dus ik ben nu bezig met het plannen van een geschikte datum. Misschien kunnen we er gelijk een leuk uitje van maken en een hotelletje boeken. Hoe gaaf is dat! Vanavond staat er pasta met spinazie & kip op het menu, dus ben ik even naar de supermarkt gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39