ACHTER DE SCHERMEN WEEK 7 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vanmorgen moesten we vroeg opstaan, omdat Jamie om 8.00 uur al op school moest zijn. Ik ben meteen begonnen met het schillen van de bloemkool en de aardappelen, aangezien ik vanmiddag tot 17.00 uur moet werken. Het is fijn om dan thuis te komen en alleen nog maar het eten hoeft aan te zetten. Toen ik thuiskwam van mijn werk, moest ik ook nog een rondje met de honden lopen voordat ik eindelijk kon neerploffen. Even snel tussen de buien door.

Dinsdag.

Vandaag heb ik veel opdrachten afgerond, dus de dag is voorbij gevlogen. Vanmiddag heb ik mezelf verwend met een heerlijk broodje, en dat wil ik vaker op Eten met Danielle delen. Jamie kwam ook vroeg uit school, vanwege veel uitval. Hij kwam thuis met 38.5 graden koorts, dus ik denk dat ik volgende week in de vakantie echt eens de dokter moet bellen. Dit is toch niet normaal? Hij voelt zich grieperig en is altijd bleek. Ik begin me nu echt zorgen te maken of er straks niets ernstigs aan de hand is.

Woensdag.

Jamie is naar school gegaan, uiteraard met pijnstillers. Tony had een thuiswerk-dagje en toen ik terugkwam van mijn afspraak, had hij al boodschappen gedaan voor de lunch. Ideaal! We hebben genoten van een heerlijke Italiaanse bol met gerookte kip, dat recept kun je ook vinden op de site onder lunch. Die avond heb ik een broccoli-schotel gemaakt, geïnspireerd door een recept van Eefkooktzo. Normaal gesproken kijk ik nooit naar andere recepten, maar dit keer heb ik het eens geprobeerd en het was verrukkelijk!

Donderdag.

Nog maar 2 dagen te gaan en dan begint hier de voorjaarsvakantie! Nou ja, de mannen zijn vrij, ik niet. Vanochtend begon ik al om 7.00 uur met sinaasappels persen voor wat extra vitamines. Om 10.00 uur had ik een werkafspraak, dus daarvoor heb ik zo veel mogelijk in huis gedaan. En ik weet dat jullie denken: wat is die vrouw toch veel aan het schoonmaken. Maar met 2 harige honden die constant verharen, kan ik gewoon niet anders. Ik heb echt een hekel aan haren in huis! Op dit moment is het gewoon echt verschrikkelijk en totaal niet leuk meer. (Zo, dat lucht op.)
Jamie kwam weer thuis van school met een temperatuur van 38.3 graden en ik heb meteen de huisarts gebeld. Dit kan zo niet langer doorgaan. Helaas was er geen plek meer voor een afspraak morgen, dus we moeten tot maandag wachten voordat we kunnen langskomen.

Vrijdag.

Laatste dagje werken en dan genieten van het weekend! Jamie is thuis gebleven en ik heb hem vanmorgen lekker laten uitslapen. Tony heeft zijn motor weer uit de garage gehaald, dus hij is ook weer blij. (Ik denk niet dat ik hem dit weekend nog veel zal zien.) Vanavond staat er pasta op het menu, met Iglo Fish Cuisine Italiano. Een tip van mijn klant, die het ook nog voor mij heeft gehaald en nu kon ik het weer bij haar afhalen. Zo lief! (helaas moest ik wel door een regenbui) Dus vanavond gaan we dat eens uitproberen. Vanmiddag na een lekker broodje even mijn z’n allen een stukje met de honden gewandeld.
Mijn antibioticakuur is afgelopen, de kiespijn en kaakpijn zijn verdwenen, dus vanavond mag ik eindelijk weer genieten van een drankje. #weekend!

Zaterdag.

Vanmorgen hebben we eerst heerlijk uitgeslapen. Tony gaat met zijn vrienden een stukje motorrijden, terwijl Jamie en ik de stad in gaan om een cadeau voor Tony te zoeken, aangezien hij dinsdag jarig is. Uiteraard maken we ook tijd voor een lunchpauze, waarbij Jamie graag een verse portie friet wilde. Dat hebben we dus geregeld! Toen we ‘s middags thuiskwamen, dook Jamie achter de computer terwijl ik de bedden verschoonde. Vanavond hebben we het lekker makkelijk gehouden met pitabroodjes gevuld met kip en verder die avond lekker chillen op onze dikke billen.

Zondag.

Wat een saaie dag was dit zeg! Het heeft de hele dag geregend, non-stop. Dus het werd een dagje van wat rommelen in huis en wat spelletjes spelen. Ik moest ook nog wat opdrachten afronden, maar eerlijk gezegd had ik daar geen zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39