Achter de schermen week 6 – 2024.

Benieuwd naar wat er zich afspeelde bij Eten met Danielle? Neem een kijkje achter de schermen en ontdek wat we afgelopen week allemaal hebben uitgespookt. Kijk je mee?!

Maandag.

Vandaag genoot ik van mijn vrije dag en heb ik wat rondgeklungeld en opgeruimd thuis. Daarnaast heb ik mijn website weer wat bijgewerkt. Ook ben ik nog even naar de Vomar geweest, omdat ze daar veel 1+1 aanbiedingen hadden, waar ik altijd blij van word! Vanavond heb ik een pesto pasta gemaakt en het recept staat natuurlijk al online.

Dinsdag.

Vandaag bracht ik de dag thuis door, omdat ik veel opdrachten op de computer moest afronden. Grappig genoeg heb ik vorige week voor het eerst wat kleding bij Temu besteld. Normaal gesproken doe ik dat niet, maar mijn trui kwam al binnen. Ik moet zeggen, het ziet er best prima uit. (al moet ik ‘m nog wel wassen) Heb jij ooit kleding besteld via zo’n aparte website?
Vanmiddag zette ik mijn robotstofzuiger (mijn bestie) aan, maar hij maakte een heel vreemd geluid. Is mijn beste maat kapot? Verdorie!

Woensdag.

Hier hadden we allemaal een kort dagje op het werk, en later op de middag had ik nog een online werkoverleg. Helaas zijn Tony en Jamie opnieuw verkouden, hoesten ze weer, en voelen ze zich opnieuw niet fit! Wat is hier toch aan de hand? Vanmiddag liep ik snel even de Jumbo binnen voor wat boodschappen en natuurlijk werd ik weer gecontroleerd. Dit gebeurt me echt zo vaak! Ervaar jij dat ook? Hoe dan ook, ik had wel een heerlijke lunch met rosbief geregeld (mijn favoriet tegenwoordig). Voor vanavond had ik een heerlijke salade gepland, met toppings die ik had ontvangen via de Foodybox.

Donderdag.

Vanmorgen heb ik wat cadeautjes gehaald, want februari is een dure maand met veel verjaardagen – maar liefst 8 feestjes! Jamie is wel naar school gegaan, maar met wat paracetamol in zijn tas. Ik moest toch nieuwe halen, want ik heb nog steeds last van mijn kies na de wortelkanaalbehandeling. Is het normaal om een week later nog steeds last te hebben van mijn kaak en kies? Ik kan zelfs niet meer goed eten. Wat een gedoe! Maar als Jamie met een ziek hoofd naar school gaat en toch een 7 en 6.8 haalt voor 2 moeilijke toetsen, dan ben ik wel enorm trots op mijn kind hoor. Vanavond heb ik een pan Chinese tomatensoep met stukjes pizza gemaakt en ga ik op tijd naar bed.

Vrijdag.

Wat een dag, wat een dag! Vanochtend werd ik na een onrustige nacht wakker met flinke pijn in mijn kies. Uiteindelijk heb ik toch maar weer de tandarts gebeld en vanmiddag kon ik meteen langskomen. Ze hebben mijn kies opnieuw behandeld, schoongemaakt en dichtgemaakt. Daarna kreeg ik gelijk een antibioticakuur, omdat het behoorlijk ontstoken was. Wat een gedoe allemaal! Maar toen ik thuiskwam, lag er een pakket van Koro op me te wachten. Dat was natuurlijk een leuke verrassing, een doos vol met heerlijke producten.

Zaterdag.

Vanochtend rustig opgestaan. Tony is al vroeg vertrokken vanwege een opendag op zijn werk. Ik voel me nog steeds niet helemaal lekker, maar met een paar paracetamols moet ik de dag wel doorkomen, want het is de verjaardag van mijn schoonzoon. Terwijl ik op het feest zat, voelde mijn dochter Lindsay zich ook niet lekker en besloot naar huis te gaan. Echt, de griep heerst flink dit jaar. We waren om 21.00 uur weer thuis. Lekker in ons huispak en Netflix aan, en daarna zijn we snel naar bed gegaan, want we waren ontzettend moe. Sinds een aantal weken heb ik de nieuwste iPhone. Ik kwam erachter dat het een groothoeklens heeft. Ideaal om de nieuwe keuken te laten zien!

Zondag.

Vanochtend werd ik wakker met flink wat snot en verhoging. Gaan we weer! Vandaag heb ik wat in huis gerommeld en op de bank Netflix & Videoland gekeken. Gelukkig stond er niets op de planning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eten met Danielle | 2024 | KvK 80399908 | BTW NL003440855B16 | TEL 06 41 14 91 39